Service

Contact

Bij vragen of opmerkingen helpt onze Nederlandse klantenservice je graag verder. Je kan ons op werkdagen van 9 tot 18 uur telefonisch bereiken. Mochten onze nederlandse collega’s in gesprek zijn, kan je jouw vraag ook aan onze engels- of duits-sprekende collega’s stellen.

 

Per e-mail:

service@dress-for-less.bl

Telefoon:

+49 (0) 1806 3675377

(60 cent per gesprek) (maandag tot vrijdag van 09:00 tot 18:00 CET)

Per fax:

+49 (0) 1805 7467329
(0,14 €/min vanuit het vaste netwerk en max. 0.42 €/min vanuit het mobiele netwerk)

Per post:

dress-for-less GmbH
Mönchhofallee 1
D-65451 Kelsterbach
Duitsland

Hulp/FAQ

Welke betalingsmethoden worden geaccepteerd?

Bij dress-for-less.nl kan je per Visa, Mastercard, American Express, PayPal, Vooruitbetaling en SOFORT Banking betalen.

Kan ik mijn creditcard zonder enig risico gebruiken?

Winkelen bij dress-for-less.nl is zeer veilig. Onze server zorgt ervoor dat alle informatie niet vrij wordt gegeven aan derden. Hier vindt je meer informatie over het thema zekerheid.

Kan ik mijn debitcard zonder risico gebruiken?

Maestro is de meest gebruikte betaalmethode. Dat ligt vooral aan de hoge veiligheid en het wordt bijna overal geaccepteerd. De transactie wordt door een SecureCode beveiligd, een online pin die door de bank verstrekt wordt. De pincode moet je dan bij het bestellen ingeven, zo wordt bevestigd dat ji ook de rechtsgeldige eigenaar van de kaart bent. Je kann je voor de SecureCode online registreren. hier .

Wat is een MasterCard SecureCode?

De MasterCard SecureCode is een online pin, die het betalen met een debit card veiliger maakt. De code moet slechts een keer aangemaakt worden en kan daarna bij alle online bestellingen gebruikt worden die je met jouw Maestro kaart bestelt. De SecureCode kan je bij jouw eigen bank aanvragen. hier .

Accepteert u ook internationale bestellingen?

dress-for-less.nl levert wereldwijd. De artikelen worden vanuit een centraal punt in Duitsland verzonden. De levertijden verschillen per land.

Naar welke steden in Engeland leveren jullie?

Wij versturen naar heel Engeland, Schotland, Wales, Noord-Ierland, Jersey, Guernsey en de Kanaaleilanden. Voor verzendingen naar andere Britse bestemmingen worden extra kosten berekend.

Naar welke steden in Spanje leveren jullie?

We leveren naar heel Spanje. Naar de Canarische eilanden, Ceuta, Melilla en Andorra kunnen we de bestellingen enkel per standaard verzending versturen. Waarschijnlijk moet er wel extra importkosten betaald worden in deze gebieden die de klant zelf moet betalen. De levertijd naar de Canarische eilanden is 12-15 werkdagen

Naar welke landen wordt er geleverd?

Wij versturen naar vele landen. Kies je land van bestemming uit om meer informatie over de verzending en verzendkosten te vinden

Zijn de internationale bestellingen veilig?

Bestellingen voor onze klanten in Nederland en Belgie worden verstuurd via Post NL.
Voor andere landen werkt Dress-for-less werkt samen met DHL, een van wereldwijd grootste logitieke dienstverleners. Soms zijn bepaalde bestellingen langer onderweg, maar er is geen enkel risico aan verbonden. De bestellingen worden zo snel mogelijk geleverd.

Welke verzend mogelijkheden zijn er?

In het algemeen kan je tussen 2 verzendings mogelijkheden kiezen: standaard- en express- verzending. HierHiervind je meer informatie over de verzending.

Welke verzendkosten moet ik betalen?

De verzendkosten vind je onder de knop Verzend kostentabel.

Hoe zit het met terugzenden van goederen?

Je kan elk artikel binnen 14 dagen na ontvangst retour zenden. Data dragers zoals dvd,s nemen we alleen met onbeschadigde folie en met onbeschadigde zegel terug. Verdere details verneem je onder onze AWV

Aan welk adres kan ik de levering retour sturen?

Producten waar je niet tevreden over bent kan je terugsturen naar het volgende adres:

  

dress-for-less GmbH
Postbus 56
2640 Mortsel
België

Wie betaald de retourkosten?

Retouren vanuit Nederland, Duitsland en Oostenrijk zijn kostenloos - retouren vanuit andere landen moeten door de klant zelf betaald worden. Bij retourzendingen dien je altijd het compleet (inclusief IBAN nummer) ingevulde retourformulier mee te sturen.

Vanuit Zwolle wordt alles doorgestuurd naar ons warehouse in Duitsland. Dit gehele proces kan tot 15 werkdagen duren. Zodra je bij Post NL een retourzending af geeft, ontvang je een track en trace nummer en kan je zien wanneer jouw zending in Zwolle aan is gekomen. Op het moment dat jouw artikel(en) ook in ons warehouse in Duitsland aan is/zijn gekomen, ontvangt je een mail ter bevestiging en wordt het verder verwerkt.

Hoe krijg ik mijn geld terug?

Wij vergoeden het aankoopbedrag en indien je een complete bestelling terug stuurt ook de verzendkosten (indien je deze ook betaald hebt) Wij boeken aankoopbedragen terug op het betaalmiddel waarmee ook betaald is, dus heb je met credit card betaald, zo boeken wij terug op jouw credit card. Aankoopbedragen die via IDEAL betaald zijn worden vanaf ons duitse rekeningnummer terug betaald en dit kan een paar werkdagen duren. Retouren worden normaal gesproken binnen 3 weken vergoed.

Kan ik u telefonische bereiken?

Wij zijn telefonisch bereikbaar onder +49 (0) 1806 for-less / +49 (0) 1806 3675377

(maandag tot vrijdag van 09:00 tot 18:00 CET,
of per e-mail via service@dress-for-less.bl

Verzending

levering land
België
Methode van levering
Partner
Standard
Post.NL
Verzendkosten
Normale levertijd
4,99 €
2-3 werkdag
Minimum te bestellen bedrag
29,90 €

Retour

Recht van teruggave

Je kan de ontvangen artikelen binnen 14 dagen na ontvangst aan ons retourneren. Deze termijn gaat in op het moment dat de artikelen door jou zijn ontvangen. Retourneren vanuit Nederland is gratis. Om van deze dienst gebruik te kunnen maken is het van belang dat je gebruik maakt van het meegeleverde retourenetiket. Le top: bewaar het track en trace nummer van de retourzending als bewijs van verzending. Houd er aub rekening mee dat het retourenproces ca. 10 werkdagen duurt gezien het feit alle pakketten door worden gestuurd naar ons centrale warehouse in Duitsland. Op het moment dat jouw pakket hier binnen is, ontvang je een mail ter bevestiging.
Wanneer je met IDEAL of via vooruitbetaling hebt betaald, noteer dan aub het IBAN nummer op het retourenformulier. Creditaties worden bij ons binnen 10 dagen volbracht. Deze termijn gaat in op het moment dat jouw geretourneerde item(s) is / zijn ontvangen en verwerkt. Zodra de creditatie plaats heeft gevonden ontvang je van ons een seperate mail.

Retourneren vanuit België:

De artikelen die je aan ons terug wilt sturen aub goed verpakken en bij een BPost filiaal afgeven. Hier kiezen voor een BPack 24H Nationaal (D+1 Pakket) De kosten voor het retourneren komen voor eigen rekening. Dress for Less betaalt het internationale deel vanuit het depot in Mortsel naar ons warehouse in Duitsland.

Ons adres voor retourzendingen vanuit België:

dress-for-less GmbH
Postbus 56
2640 Mortsel
België

Telefoon: 0049-6142-8354401
(bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 18:00 uur)

E-Mail: service@dress-for-less.bl

Juridisch

Algemene Voorwaarden

1. TERUGGAVERECHT

Recht van teruggave

Je kan de ontvangen artikelen binnen 14 dagen na ontvangst aan ons retourneren. Deze termijn gaat in op het moment dat de artikelen door jou zijn ontvangen. Retourneren vanuit Nederland is gratis. Om van deze dienst gebruik te kunnen maken is het van belang dat je gebruik maakt van het meegeleverde retourenetiket. Le top: bewaar het track en trace nummer van de retourzending als bewijs van verzending. Houd er aub rekening mee dat het retourenproces ca. 10 werkdagen duurt gezien het feit alle pakketten door worden gestuurd naar ons centrale warehouse in Duitsland. Op het moment dat jouw pakket hier binnen is, ontvang je een mail ter bevestiging. Wanneer je met IDEAL of via vooruitbetaling hebt betaald, noteer dan aub het IBAN nummer op het retourenformulier. Creditaties worden bij ons binnen 10 dagen volbracht. Deze termijn gaat in op het moment dat jouw geretourneerde item(s) is / zijn ontvangen en verwerkt. Zodra de creditatie plaats heeft gevonden ontvang je van ons een seperate mail.

Retourneren vanuit België

De artikelen die je aan ons terug wilt sturen aub goed verpakken en bij een BPost filiaal afgeven. Hier kiezen voor een BPack 24H Nationaal (D+1 Pakket) De kosten voor het retourneren komen voor eigen rekening. Dress for Less betaalt het internationale deel vanuit het depot in Mortsel naar ons warehouse in Duitsland.

Ons adres voor retourzendingen vanuit België:

dress-for-less GmbH
Postbus 56
2640 Mortsel
België

Telefoon: +49 (0) 6142 8354401
E-mail: service@dress-for-less.bl

 

2. Betalen / Prijs

Bij dress-for-less kan je per Visa, Mastercard, American Express, Vooruitbetaling, PayPal en met SOFORT Banking betalen.

Bij het betalen per creditcard wordt het totaalbedrag een dag na verzending van de rekening afgeschreven. Het minimum bestelbedrag bedraag € 29,90.

De prijzen in onze shop zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Er wordt geen tol berekend.

De verzendkosten zijn afhankelijk van de orderwaarde, het type van de levering die u kiest, en het land waarin we leveren.

De prijzen zoals vermeld op het moment van bestellen zijn bindend. De geldigheid van onze aanbiedingen worden bij de producten op onze website vermeld.

Meer informatie over onze betaalmogelijkheden vind je hier.

Commercieel gebruik of verspreiding van waardebonnen en links zijn strikt verboden.

Contrôles anti-fraudes

Wij hebben het recht om openstaande vorderingen uit handen te geven aan onze jurist.

 

3. Koopovereenkomst

Zodra u een bevestigingsmail van ons ontvangen heeft, gaat de koopovereenkomst van start. Mocht het zo zijn dat u uw bestelling later dan 14 dagen na bestellen ontvangt, kunt u het pakket op onze kosten retour sturen. Hiervoor kunt u gebruik maken van het retouretiket. Onze algemene levertijden kunt u online in onze shop terug vinden. Mocht het van onze kant toch tot verzendproblemen komen, wordt u door ons geinformeerd.

Bij vooruitbetaling is de koopovereenkomst bij ontvangst van de bevestigings email van start.

Het is mogelijk het koopcontract in het Duits, Engels, Frans, Spaans en Nederlands af te sluiten.

Onze verzendtijd is hier te zien

 

4. Privacy recht

Wij gebruiken jouw persoonlijke gegevens alleen voor het afhandelen van de bestelling. Onze verzendpartner is Post NL. Onze partners krijgen jouw persoonlijke gegevens enkel en alleen voor het aanleveren van de bestelling. Na het volbrengen van de koopovereenkomst worden jouw gegevens, die wegens belastingsplicht bewaard worden, geblokkeerd. Deze gegevens kunnen niet meer gebruikt worden en wanneer je aangegeeft dat wij jouw verdere gegevens niet mogen gebruiken, worden ze verwijderd.

Trustpilot

Wij geven onze klanten de mogelijkheid online feedback te geven over onze shop. Hiervoor maken wij gebruik van de dienstverlener Trustpilot. Er gelden de privacy en algemene voorwaarden van trustpilot. Deze voorwaarden zijn hier in te zien: http://legal.trustpilot.nl/end-user-privacy-terms en http://legal.trustpilot.nl/end-user-terms-and-conditions. Bij deelname wordt jouw feedback op de website van trustpilot geplaatst. Om deze dienst aan te kunnen bieden, versturen we jouw e-mailadres, naam en bestelnummer aan trustpilot. Deze gegevens worden alleen gebruikt om klanten een uitnodiging te sturen om feedback te geven. Deze gegevens worden niet gebruikt voor commerciele doeleinden.

Voor vragen over deze service kan je direct met trustpilot contact opnemen:
Trustpilot A/S, Trommesalen5, 3. sal, 1614 København, Danmark, CVR-Nr: 30276582, Telefon: +45 69 91 12 82 Email: support@trustpilot.com.

Voor de onder genoemde activiteit hebben we jouw persoonlijke gegevens nodig. Hiervoor vragen we dan ook toestemming.

- Het versturen van onze nieuwsbrief met actuele aanbiedingen.

Wanneer je op een latere tijdstip besluit om geen nieuwsbrief meer van ons te ontvangen, kan je je online of via een e-mail afmelden.

dress-for-less GmbH
Mönchhofallee 1
D-65451 Kelsterbach
Deutschland

maandag tot vrijdag van 09:00 tot 18:00 CET

 

5. Copyright

© Copyright dress-for-less GmbH.

De pagina's van onze shop en de daarop weergegeven afbeeldingen hebben auteursrechtelijke bescherming volgens paragraaf 72 van het auteursrecht. Het publiceren, doorgeven of kopieren kan alleen met een schriftelijke toestemming van dress-for-less GmbH.

 

6. Overige

Rechtspraak

Woont de eindgebruiker niet binnen de Europese Unie, dan geldt de rechtspraak van onze officiele standplaats. Het recht op verrekening of vermindering geldt alleen wanneer het bezwaar rechtsgeldig is vastgesteld of schriftelijk erkend is. Een retentierecht geldt enkel, wanneer de aansprakelijkheid op gelijke contractniveau ligt.

Mocht een van de clausule van de AWV niet werkzaam zijn, blijven de andere clausules onaangetast. Uw bestelling wordt niet automatisch bij ons bewaard. Daarom is het aanbevolen om alle documenten en berichten van ons goed te bewaren.

Transportschade

dress-for-less neemt alle transportrisico op zich. Wanneer u beschadigde goederen ontvangt, kunt u gebruik maken van de teruggaverecht.

Waardebonnen en kortingen

Waardebonnen kunnen niet in combinatie met andere kortingsacties gebruikt worden. De cadeaubonnen kunnen niet tegen geld worden omgewisseld.

 

7. Webshop eigenaar

dress-for-less GmbH
Mönchhofallee 1
D-65451 Kelsterbach
Allemagne

Contact:

(du lundi au vendredi de 09h00 à 18h00 HEC)
Telefoonnummer +49 (0) 61 42 83 54 400
Faxnummer +49 (0) 1805 7467329
(0,14 €/min vanuit het vaste netwerk en max. 0.42 €/min vanuit het mobiele netwerk)
E-Mail service@dress-for-less.bl
Inschrijving Kamer van Koophandel Darmstadt, HRB: 96610
BTW nummer DE257105344
Bedrijfsleider Sandra Rehm (Vorsitzende), Wolfram Keil
Chairman of the Advisory Board Mirco R. Schultis

dress-for-less GmbH behandelt uw bestelling volgens de boven genoemde algemene wettelijke verkoopvoorwaarden (AWV). Wij erkennen geen regelingen die afwijken van deze voorwaarden, tenzij het door ons schriftelijk bevestigd is.

Stand per: January 2018

Inhoud

De inhoud van deze site is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor juistheid en volledigheid van de inhoud kan echter geen verantwoordelijkheid worden over genomen.

Links

De opgevoerde externe links leiden u naar vreemde aanbieders. Voor deze inhoud is alleen de desbetreffende aanbieder verantwoordelijk. Bij bekendwording van rechten schending worden deze links per omgaande verwijderd.

Disclaimer

Volgens art. 14 van de ODR-Verordening nr 524/2013 vervullen we hiermee onze plicht om informatie te verstrekken en geven het platform voor online geschillenbeslechting aan. Dit helpt ondernemers en consumenten om conflicten zonder rechterlijke hulp op te lossen. Dit platform is te bereiken via de volgende link.

 

8. Verzendkosten

levering land
België
Methode van levering
Partner
Standard
Post.NL
Verzendkosten
Normale levertijd
4,99 €
2-3 werkdag
Minimum te bestellen bedrag
29,90 €

 

9. Milieu / Afvalbeheer

Verpakkings regels

In overeenstemming met de bepalingen van het Verpakkingsbesluit zijn wij ertoe verplicht, verpakkingen van onze producten terug te nemen en te zorgen voor hergebruik of verwijdering. Voor meer informatie over de teruggave, gelieve ons te contacteren voor dergelijke producten ( service@dress-for-less.bl).

Wij zullen u dan informeren over een gemeentelijk inzamelpunt of een afvalbeheerbedrijf in uw omgeving, dat gratis verpakkingen in ontvangst neemt. Indien dit niet mogelijk is, heeft u de mogelijkheid om de verpakking gratis aan ons terug te sturen (eventueel met bewijs van ontvangst). De verpakking wordt door ons hergebruikt of verwijderd in overeenstemming met de bepalingen van het Verpakkingsbesluit.

Privacy policy

Wij gebruiken jouw persoonlijke gegevens alleen voor het afhandelen van de bestelling. Onze verzendpartner is Post NL. Onze partners krijgen jouw persoonlijke gegevens enkel en alleen voor het aanleveren van de bestelling. Na het volbrengen van de koopovereenkomst worden jouw gegevens, die wegens belastingsplicht bewaard worden, geblokkeerd. Deze gegevens kunnen niet meer gebruikt worden en wanneer je aangegeeft dat wij jouw verdere gegevens niet mogen gebruiken, worden ze verwijderd.

Trustpilot

Wij geven onze klanten de mogelijkheid online feedback te geven over onze shop. Hiervoor maken wij gebruik van de dienstverlener Trustpilot. Er gelden de privacy en algemene voorwaarden van trustpilot. Deze voorwaarden zijn hier in te zien: http://legal.trustpilot.nl/end-user-privacy-terms en http://legal.trustpilot.nl/end-user-terms-and-conditions. Bij deelname wordt jouw feedback op de website van trustpilot geplaatst. Om deze dienst aan te kunnen bieden, versturen we jouw e-mailadres, naam en bestelnummer aan trustpilot. Deze gegevens worden alleen gebruikt om klanten een uitnodiging te sturen om feedback te geven. Deze gegevens worden niet gebruikt voor commerciele doeleinden.

Voor vragen over deze service kan je direct met trustpilot contact opnemen:
Trustpilot A/S, Trommesalen5, 3. sal, 1614 København, Danmark, CVR-Nr: 30276582, Telefon: +45 69 91 12 82 Email: support@trustpilot.com.

Voor de onder genoemde activiteit hebben we jouw persoonlijke gegevens nodig. Hiervoor vragen we dan ook toestemming.

Door u aan te melden voor onze gratis nieuwsbrief wordt u door ons regelmatig op de hoogte gebracht over nieuwe producten, waardevolle tips en exclusieve aanbiedingen. Na registratie ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink, waarop u kan klikken om de aanmelding te voltooien. Indien u de frequentie voor het ontvangen van de nieuwsbrief wilt veranderen of u zich wilt afmelden voor de nieuwsbrief, kan u dit op elk moment doen door op de in elke mailing ontvangen afmeldlink te klikken.


dress-for-less GmbH is in het kader van de wettelijke bevoegdheid op grond van §7 Art.3 van de Wet op het tegengaan van oneerlijke concurrentie gerechtigd, het e-mailadres dat u bij uw bestelling heeft opgegeven te gebruiken voor direct marketing doeleinden van haar eigen of soortgelijke producten of aanbiedingen. Indien u dergelijke reclame niet wenst te ontvangen, kan u te allen tijde bezwaar maken tegen het gebruik van uw e-mailadres, zonder dat dit extra kosten voor u met zich meebrengt. Hiervoor kunt u zich afmelden voor de lijst van productaanbevelingen door op de afmeldlink te klikken die in elke mailing voorkomt.


dress-for-less GmbH
Mönchhofallee 1
D-65451 Kelsterbach
Deutschland

maandag tot vrijdag van 09:00 tot 18:00 CET

Juridische kennisgeving

Webshop eigenaar

dress-for-less GmbH
Mönchhofallee 1
D-65451 Kelsterbach
Allemagne

Contact:

(du lundi au vendredi de 09h00 à 18h00 HEC)
Telefoonnummer +49 (0) 61 42 83 54 400
Faxnummer +49 (0) 1805 7467329
(0,14 €/min vanuit het vaste netwerk en max. 0.42 €/min vanuit het mobiele netwerk)
E-Mail service@dress-for-less.bl
Inschrijving Kamer van Koophandel Darmstadt, HRB: 96610
BTW nummer DE257105344
Bedrijfsleider Sandra Rehm (Vorsitzende), Wolfram Keil
Beiratsvorsitzender Mirco R. Schultis

dress-for-less GmbH behandelt uw bestelling volgens de boven genoemde algemene wettelijke verkoopvoorwaarden (AWV). Wij erkennen geen regelingen die afwijken van deze voorwaarden, tenzij het door ons schriftelijk bevestigd is.

Stand per: January 2018

Inhoud

De inhoud van deze site is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor juistheid en volledigheid van de inhoud kan echter geen verantwoordelijkheid worden over genomen.

Links

De opgevoerde externe links leiden u naar vreemde aanbieders. Voor deze inhoud is alleen de desbetreffende aanbieder verantwoordelijk. Bij bekendwording van rechten schending worden deze links per omgaande verwijderd.

Disclaimer

Volgens art. 14 van de ODR-Verordening nr 524/2013 vervullen we hiermee onze plicht om informatie te verstrekken en geven het platform voor online geschillenbeslechting aan. Dit helpt ondernemers en consumenten om conflicten zonder rechterlijke hulp op te lossen. Dit platform is te bereiken via de volgende link.

Betaalwijze

Creditcard

Als U betaalt met een Creditcard dan wordt het te vorderen bedrag op uw kaart gereserveerd en bij het verzenden wordt dit bedrag geboekt. Voor de betaling hebben wij uw kaartennummer, de vervaldatum, de kaarthouder en uw controle-cijfers nodig.

Het controlegetal is een extra maatregel om de veiligheid van de betaling te garanderen en te controleren of de kaart echt fysiek voorhanden is.

Bij VISA en Mastercard / Eurocard vindt u het 3-cijferige controlenummer op de achterkant van uw Creditcard.

Bij American Express vindt u het 4-cijferige controlegetal aan de voorkant afgebeeld.

Paypal

Heeft u al een PayPal account?

U wordt tijdens het betalingsproces doorgestuurd naar de website van PayPal. Nadat daar de betaling is volbracht, drukt u op de knop die u weer op onze website brengt.

Let op: denk eraan dat bij een betaling via PayPal genoeg saldo op uw account staat, zodat de transactie zonder problemen afgesloten kan worden.

Heeft u nog geen PayPal account?

Om de betaling probleemloos te laten verlopen, raden wij u aan voor het shoppen een gratis PayPal account aan te maken. Ga daarvoor naar de volgende website: www.paypal.nl

Vooruitbetaling

Wanneer u uw rekening vooruit betalen wilt, dan verzoeken wij u het totale bedrag over te maken op de onderstaande rekening. Wij sturen uw waren naar u toe, wanneer het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Bij vooruitbetalingen worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Een overboeking (ook online) kan tot drie werkdagen duren.

Vermeld a.u.b. bij de overboeking uw naam en het bestelnummer. Dat maakt het voor ons eenvoudig de betaling aan u toe te wijzen.

Voor overboekingen vanuit andere landen verzoeken wij u het volgende rekeningnummer te gebruiken:


Ontvanger:

DRESS FOR LESS

IBAN:

DE25 3701 0050 0979 5175 03

Bank:

Postbank Köln

BIC (S.W.I.F.T.):

PBNKDEFF

Sofort

SOFORT Banking (www.sofort.com) is een veilige, met een TÜV-gecertificeerde betalingsmethode van SOFORT GmbH. Voor deze betaalmethode heb je enkel de online banking gegevens nodig van je bank, je PIN en TAN gegevens. De rest wordt door het systeem ingevuld.


SOFORT Banking is niet alleen kostenloos, maar heeft nog als voordeel dat je niet apart naar de website van je bank hoeft te gaan. Bovendien hoef je ook niet lang te wachten op je bestelling, omdat de bestelling meestal direct (met een maximaal van 2 dagen) verstuurd wordt.


Dankzij een uitgebreid veiligheidsconcept behoort SOFORT Banking tot een van de veiligste betaalmethodes op het internet. Meer details vind je hier.


Bij het veiligehdisconcept hoort ook de verzekeringspolis. Dit houdt in dat een transactie tot € 5.000 is verzekerd. Meer details vind je hier.


SOFORT Banking is voor jou als koper niet alleen gratis maar heeft ook een aantal voordelen: je kunt direct bij het afsluiten van een bestelling een overschrijving doen zonder van bank te wisselen en zonder opnieuw je gegevens in te moeten voeren. Je hoeft ook niet lang te wachten op je bestelling; afhankelijk van de kredietwaardigheid van de koper, kan meteen worden begonnen met de uitlevering van de goederen en wel binnen twee werkdagen.


Dankzij een uitgebreid veiligheidsprotokol is SOFORT Banking een van de veiligste vormen van betaling op internet. Details over de veiligheid van directe overschrijving, zie.


Bij het veiligheids-protokol hoort ook een verzekeringspolis* waar de koper tot 5000 € per afzonderlijk geval, dat wil zeggen, per transactie is verzekerd. Details van deze soort verzekering van SOFORT Banking zie.


* Opmerking van de aanbieder: bij de keuze "SOFORT Banking". Tot nu toe is er geen misbruik geconstateerd in het TÜV-gecertificeerd online betalingssysteem. Uit voorzorg willen wij toch erop wijzen dat er veel banken en spaarbanken zijn die ervan uitgaan dat het gebruik van de optie "SOFORT Banking", vanwege het gebruik van uw PIN en TAN, leidt tot een verschuiving van aansprakelijkheid van misbruik door derden. Dit kan ertoe leiden dat uw bank weigert om de schade te betalen met als gevolg dat je zelf voor de schade moet opdraaien. Als voorzorgsmaatregel heeft de eigenaar van de dienst "SOFORT

over dress-for-less

over dress-for-less

Welkom bij dress-for-less Nederlands beste en goedkoopste online designer outlet.

Dress-for-less GmbH is opgericht in 1999 met vestiging in Duitsland en sinds 2004 actief op de Nederlandse markt. Doel van dress-for-less: merkkleding aanbieden tegen waanzinnige prijzen.
Bij dress-for-less hoeft u niet in de rij te staan of te vechten om de laatste koopjes. Bekijk heerlijk vanuit uw luie stoel het gigantisch assortiment van gemiddeld meer dan 13.000 artikelen van 350 modelabels. Het assortiment is direct uit voorraad leverbaar en wordt elke week aangevuld met nieuwe koopjes. Zo heeft u al het plezier van een outlet en geen van de nadelen.
Dress-for-less heeft in Nederland gemiddeld 3,6 miljoen bezoekers en 40.000 vaste klanten per jaar. Jaarlijks worden er ruim 56.000 pakketjes verstuurd naar onze klanten in Nederland.
Betalen kan veilig en gemakkelijk vooraf via iDeal, Vooruitbetalen, Creditcard, Paypal en Direct Overboeken. Onze klantenservice staat elke werkdag klaar om vragen van klanten per e-mail of telefoon te beantwoorden.

Prijsleider op het gebied van merken mode

dress-for-less is specialist in het opsporen van de beste en gunstigste partijen uit de mode wereld. Wij zijn continue opzoek naar restpartijen, overproductie en gewoon normale koopjes van de meest prestigieuze modelabels. Superieure kwaliteit tegen een lage prijs: dress-for-less maakt het mogelijk.

Gigantisch assortiment voor HEM, HAAR en KIDS

Met gemiddeld meer dan 20.000 artikelen op voorraad is het niet moeilijk iets leuks te vinden bij dress-for-less. Alle producten die afgebeeld worden in de shop zijn direct op voorraad leverbaar. Bestellingen voor 18.30 worden op dezelfde dag nog verzonden. Bezorgtijd ligt tussen de 3-4 werkdagen. Dress-for-less is een online outlet, dat betekent dat wanneer een product uitverkocht is het niet meer nabesteld kan worden. Oftewel op = op. Wees er daarom snel bij!

Krijg nog meer korting via onze nieuwsbrief!

Onze nieuwsbrief informeert leden over de nieuwste collecties en laatste trends. Daarnaast kunnen leden via de nieuwsbrief profiteren van exclusieve kortingen op ons assortiment. Gelijk bij de aanmelding voor onze nieuwsbrief ontvangt u de eerste korting van € 5,- Wilt u daarom nog meer korting, meldt u dan meteen aan voor de nieuwsbrief en profiteer van diverse aanbiedingen.

Veilig en gemakkelijk betalen

Betaal veilig en gemakkelijk via de volgende bekende betalingsmethodes: PayPal, Creditcard, iDeal, Vooruitbetalen of Direct Overboeken. Onze website is voorzien van de laatste beveiligingen. Uw gegevens worden allen gebruikt voor het afwikkelen van de bestelling.

Jouw koopervaring ligt ons nauw aan het hart

Onze technologiepartner EXASOL AG ondersteunt ons met veel passie en toewijding bij het verhogen van jouw koopplezier. Door een ongekend snelle evaluatie van gegevens en informatie, passen wij ons aanbod individueel aan jouw wensen aan en dat de klok rond.