Service

Contact

Bij vragen of opmerkingen helpt onze Nederlandse klantenservice je graag verder. Je kan ons op werkdagen van 9 tot 18 uur telefonisch bereiken. Mochten onze nederlandse collega’s in gesprek zijn, kan je jouw vraag ook aan onze engels- of duits-sprekende collega’s stellen.

 

Per e-mail:

service@dress-for-less.be

Telefoon:

+49 (0) 1806 3675377

(60 cent per gesprek) (maandag tot vrijdag van 09:00 tot 18:00 CET)

Per fax:

+49 (0) 1805 7467329
(0,14 €/min vanuit het vaste netwerk en max. 0.42 €/min vanuit het mobiele netwerk)

Per post:

dress-for-less GmbH
Mönchhofallee 1
D-65451 Kelsterbach
Duitsland

Hulp/FAQ

Welke betalingsmethoden worden geaccepteerd?

Bij dress-for-less.nl kan je per Visa, Mastercard, American Express, PayPal, Vooruitbetaling en SOFORT Banking betalen.

Kan ik mijn creditcard zonder enig risico gebruiken?

Winkelen bij dress-for-less.nl is zeer veilig. Onze server zorgt ervoor dat alle informatie niet vrij wordt gegeven aan derden. Hier vindt je meer informatie over het thema zekerheid.

Kan ik mijn debitcard zonder risico gebruiken?

Maestro is de meest gebruikte betaalmethode. Dat ligt vooral aan de hoge veiligheid en het wordt bijna overal geaccepteerd. De transactie wordt door een SecureCode beveiligd, een online pin die door de bank verstrekt wordt. De pincode moet je dan bij het bestellen ingeven, zo wordt bevestigd dat ji ook de rechtsgeldige eigenaar van de kaart bent. Je kann je voor de SecureCode online registreren. hier .

Wat is een MasterCard SecureCode?

De MasterCard SecureCode is een online pin, die het betalen met een debit card veiliger maakt. De code moet slechts een keer aangemaakt worden en kan daarna bij alle online bestellingen gebruikt worden die je met jouw Maestro kaart bestelt. De SecureCode kan je bij jouw eigen bank aanvragen. hier .

Accepteert u ook internationale bestellingen?

dress-for-less.nl levert wereldwijd. De artikelen worden vanuit een centraal punt in Duitsland verzonden. De levertijden verschillen per land.

Naar welke steden in Engeland leveren jullie?

Wij versturen naar heel Engeland, Schotland, Wales, Noord-Ierland, Jersey, Guernsey en de Kanaaleilanden. Voor verzendingen naar andere Britse bestemmingen worden extra kosten berekend.

Naar welke steden in Spanje leveren jullie?

We leveren naar heel Spanje. Naar de Canarische eilanden, Ceuta, Melilla en Andorra kunnen we de bestellingen enkel per standaard verzending versturen. Waarschijnlijk moet er wel extra importkosten betaald worden in deze gebieden die de klant zelf moet betalen. De levertijd naar de Canarische eilanden is 12-15 werkdagen

Naar welke landen wordt er geleverd?

Wij versturen naar vele landen. Kies je land van bestemming uit om meer informatie over de verzending en verzendkosten te vinden

Zijn de internationale bestellingen veilig?

Bestellingen voor onze klanten in Nederland en Belgie worden verstuurd via Post NL.
Voor andere landen werkt Dress-for-less werkt samen met DHL, een van wereldwijd grootste logitieke dienstverleners. Soms zijn bepaalde bestellingen langer onderweg, maar er is geen enkel risico aan verbonden. De bestellingen worden zo snel mogelijk geleverd.

Welke verzend mogelijkheden zijn er?

In het algemeen kan je tussen 2 verzendings mogelijkheden kiezen: standaard- en express- verzending. HierHiervind je meer informatie over de verzending.

Welke verzendkosten moet ik betalen?

De verzendkosten vind je onder de knop Verzend kostentabel.

Hoe zit het met terugzenden van goederen?

Je kan elk artikel binnen 14 dagen na ontvangst retour zenden. Data dragers zoals dvd,s nemen we alleen met onbeschadigde folie en met onbeschadigde zegel terug. Verdere details verneem je onder onze AWV

Aan welk adres kan ik de levering retour sturen?

Producten waar je niet tevreden over bent kan je terugsturen naar het volgende adres:

  

dress-for-less GmbH
Postbus 56
2640 Mortsel
België

Wie betaald de retourkosten?

Retouren vanuit Nederland, Duitsland en Oostenrijk zijn kostenloos - retouren vanuit andere landen moeten door de klant zelf betaald worden. Bij retourzendingen dien je altijd het compleet (inclusief IBAN nummer) ingevulde retourformulier mee te sturen.

Vanuit Zwolle wordt alles doorgestuurd naar ons warehouse in Duitsland. Dit gehele proces kan tot 15 werkdagen duren. Zodra je bij Post NL een retourzending af geeft, ontvang je een track en trace nummer en kan je zien wanneer jouw zending in Zwolle aan is gekomen. Op het moment dat jouw artikel(en) ook in ons warehouse in Duitsland aan is/zijn gekomen, ontvangt je een mail ter bevestiging en wordt het verder verwerkt.

Hoe krijg ik mijn geld terug?

Wij vergoeden het aankoopbedrag en indien je een complete bestelling terug stuurt ook de verzendkosten (indien je deze ook betaald hebt) Wij boeken aankoopbedragen terug op het betaalmiddel waarmee ook betaald is, dus heb je met credit card betaald, zo boeken wij terug op jouw credit card. Aankoopbedragen die via IDEAL betaald zijn worden vanaf ons duitse rekeningnummer terug betaald en dit kan een paar werkdagen duren. Retouren worden normaal gesproken binnen 3 weken vergoed.

Kan ik u telefonische bereiken?

Wij zijn telefonisch bereikbaar onder +49 (0) 1806 for-less / +49 (0) 1806 3675377

(maandag tot vrijdag van 09:00 tot 18:00 CET,
of per e-mail via service@dress-for-less.bl

Verzending

levering land
België
Methode van levering
Partner
Standard
Post.NL
Verzendkosten
Normale levertijd
4,99 €
2 werkdag
Minimum te bestellen bedrag
29,90 €

Retour

Recht van teruggave

Je kan de ontvangen artikelen binnen 14 dagen na ontvangst aan ons retourneren. Deze termijn gaat in op het moment dat de artikelen door jou zijn ontvangen. Wanneer je met IDEAL of via vooruitbetaling hebt betaald, noteer dan aub het IBAN nummer op het retourenformulier. Creditaties worden bij ons binnen 10 dagen volbracht. Deze termijn gaat in op het moment dat jouw geretourneerde item(s) is / zijn ontvangen en verwerkt. Zodra de creditatie plaats heeft gevonden ontvang je van ons een seperate mail.

Retourneren vanuit België:

De artikelen die je aan ons terug wilt sturen aub goed verpakken en bij een BPost filiaal afgeven. Hier kiezen voor een BPack 24H Nationaal (D+1 Pakket) De kosten voor het retourneren komen voor eigen rekening. Dress for Less betaalt het internationale deel vanuit het depot in Mortsel naar ons warehouse in Duitsland.

Ons adres voor retourzendingen vanuit België:

dress-for-less GmbH
Postbus 56
2640 Mortsel
België

Telefoon: 0049-6142-8354401
(bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 18:00 uur)

E-Mail: service@dress-for-less.bl

Retouradres

Retoures vanuit België zijn voor eigen rekening van de klant.

Hierdoor kies jezelf naar welk retouradres de retoure verstuurd mag worden, ofwel naar ons afhaalpunt in België (nationale zending) ofwel rechtstreeks naar ons magazijn in Duitsland (internationale zending).

Het kan tot drie weken duren totdat we retoures ontvangen in ons magazijn, die naar het nationaal adres (zie hieronder voor adres) worden verstuurd. Dress for Less betaalt het internationale deel vanuit het depot in Mortsel naar ons warehouse in Duitsland.

dress-for-less GmbH
Postbus 56
2640 Mortsel
Belgium

Indien er een sneller verwerking is gewenst, mag je de retoure ook naar ons magazijn in Duitsland (zie hieronder voor adres) versturen. De kosten zijn hoger namelijk voor een internationale zending, de retoure wordt echter binnen een aantal dagen in ons magazijn bezorgd.

dress-for-less GmbH
Mönchhofallee 1
D-65451 Kelsterbach
Deutschland

B2B

Per e-mail:

sourcing@dress-for-less.com

Per post:

dress-for-less GmbH
Mönchhofallee 1
D-65451 Kelsterbach
Duitsland

Juridisch

Algemene Voorwaarden

1. TERUGGAVERECHT

Recht van teruggave

Je kan de ontvangen artikelen binnen 14 dagen na ontvangst aan ons retourneren. Deze termijn gaat in op het moment dat de artikelen door jou zijn ontvangen. Retourneren vanuit Nederland is gratis. Om van deze dienst gebruik te kunnen maken is het van belang dat je gebruik maakt van het meegeleverde retourenetiket. Le top: bewaar het track en trace nummer van de retourzending als bewijs van verzending. Houd er aub rekening mee dat het retourenproces ca. 10 werkdagen duurt gezien het feit alle pakketten door worden gestuurd naar ons centrale warehouse in Duitsland. Op het moment dat jouw pakket hier binnen is, ontvang je een mail ter bevestiging. Wanneer je met IDEAL of via vooruitbetaling hebt betaald, noteer dan aub het IBAN nummer op het retourenformulier. Creditaties worden bij ons binnen 10 dagen volbracht. Deze termijn gaat in op het moment dat jouw geretourneerde item(s) is / zijn ontvangen en verwerkt. Zodra de creditatie plaats heeft gevonden ontvang je van ons een seperate mail.

Retourneren vanuit België

De artikelen die je aan ons terug wilt sturen aub goed verpakken en bij een BPost filiaal afgeven. Hier kiezen voor een BPack 24H Nationaal (D+1 Pakket) De kosten voor het retourneren komen voor eigen rekening. Dress for Less betaalt het internationale deel vanuit het depot in Mortsel naar ons warehouse in Duitsland.

Ons adres voor retourzendingen vanuit België:

dress-for-less GmbH
Postbus 56
2640 Mortsel
België

Telefoon: +49 (0) 6142 8354401
E-mail: service@dress-for-less.be

Retourbeleid

Zorg ervoor dat alle artikelen nieuw, ongebruikt en met alle designlabels erop teruggestuurd worden. Beschadigde of vervuilde retourzendingen worden niet geaccepteerd en worden zonder terugbetaling aan de klant geretourneerd.

Riemen en bijvoegsels van de ontwerper (bijv. echtheidsbewijs, stofzakken en lederen labels) moeten worden geretourneerd indien ze mee inbegrepen zijn in de zending.

Schoenen

Alle schoenen moeten op tapijt worden uitgeprobeerd voordat ze worden gedragen.

Beauty

Huidverzorgingsproducten, cosmetica en haarverzorgingsproducten moeten ongebruikt, ongeopend en in hun originele verpakking worden teruggestuurd, anders worden ze niet geaccepteerd. Houd er rekening mee dat geuren, nagellakken en spuitbussen niet kunnen worden geruild omwille van transportbeperkingen.

Ondergoed en zwemkleding

Slipjes, zwempakken en bikinislips moeten over het ondergoed worden uitgeprobeerd zonder de beschermende strip te verwijderen. Retourzendingen zonder beschermstrips of vuile voorwerpen worden niet geaccepteerd en worden naar de klant teruggestuurd.

Technische producten

Technische producten moeten worden geretourneerd in hun originele verpakking.

Gebrekkige artikelen

Artikelen worden als gebrekkig beschouwd indien zij van onvoldoende kwaliteit zijn, ongeschikt zijn voor gebruik of niet voldoen aan hun beschrijving. Artikelen, die beschadigd zijn door normaal gebruik (slijtage), ongelukken of verkeerd gebruik worden niet als defect beschouwd.

Als u een gebrekkig artikel ontvangt, kunt u het binnen 30 dagen na ontvangst aan ons retourneren. Als het artikel langer in uw bezit is bijvoorbeeld meer dan zes maanden, neem dan contact op met de klantenservice.

Kleuren

Wij trachten steeds om de kleuren van de op onze website gepresenteerde producten zo getrouw mogelijk te reproduceren. Echter, vanwege de verscheidenheid aan beschikbare monitor technologieën en instellingen, kunnen we niet garanderen dat de monitor van uw computer alle kleuren 100% nauwkeurig weergeeft.

Herhaalde retouren

Wij proberen ons retourbeleid zo flexibel mogelijk te maken om het winkelen voor u gemakkelijker te maken. Wij behouden ons echter het recht voor om het aantal retouren van onze klanten te registreren en kunnen bestellingen omwille van een groot aantal retouren in de toekomst weigeren of uw dress-for-less account sluiten.

Retourneren & ruilen met onze gratis ophaalservice

Houd er rekening mee dat wij geen geretourneerde artikelen accepteren die niet zijn gekocht van dress-for-less. Dit omvat zowel persoonlijke als van derden gekochte artikelen. Deze geretourneerde artikelen worden tijdelijk door ons opgeslagen op eigen risico. Het is uw eigen verantwoordelijkheid om contact met ons op te nemen met betrekking tot het retourneren van dergelijke artikelen. Wij behouden ons het recht voor om u een extra vergoeding voor de retourzending in rekening te brengen. Houd er rekening mee dat wij deze artikelen alleen naar uw adres kunnen verzenden en niet naar een derde partij. Houd er ook rekening mee dat wij niet kunnen garanderen dat deze artikelen voor een langere periode worden bewaard. Wij behouden ons het recht voor om deze artikelen weg te doen.

2. Betalen / Prijs

Bij dress-for-less kan je per Visa, Mastercard, American Express, Vooruitbetaling, PayPal en met SOFORT Banking betalen.

Bij het betalen per creditcard wordt het totaalbedrag een dag na verzending van de rekening afgeschreven. Het minimum bestelbedrag bedraag € 29,90.

De prijzen in onze shop zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Er wordt geen tol berekend.

De verzendkosten zijn afhankelijk van de orderwaarde, het type van de levering die u kiest, en het land waarin we leveren.

De prijzen zoals vermeld op het moment van bestellen zijn bindend. De geldigheid van onze aanbiedingen worden bij de producten op onze website vermeld.

Meer informatie over onze betaalmogelijkheden vind je hier.

Commercieel gebruik of verspreiding van waardebonnen en links zijn strikt verboden.

Contrôles anti-fraudes

Wij hebben het recht om openstaande vorderingen uit handen te geven aan onze jurist.

 

3. Koopovereenkomst

Zodra u een bevestigingsmail van ons ontvangen heeft, gaat de koopovereenkomst van start. Mocht het zo zijn dat u uw bestelling later dan 14 dagen na bestellen ontvangt, kunt u het pakket op onze kosten retour sturen. Hiervoor kunt u gebruik maken van het retouretiket. Onze algemene levertijden kunt u online in onze shop terug vinden. Mocht het van onze kant toch tot verzendproblemen komen, wordt u door ons geinformeerd.

Bij vooruitbetaling is de koopovereenkomst bij ontvangst van de bevestigings email van start.

Het is mogelijk het koopcontract in het Duits, Engels, Frans, Spaans en Nederlands af te sluiten.

Onze verzendtijd is hier te zien

 

4. Privacy recht

Wij gebruiken jouw persoonlijke gegevens alleen voor het afhandelen van de bestelling. Onze verzendpartner is Post NL. Onze partners krijgen jouw persoonlijke gegevens enkel en alleen voor het aanleveren van de bestelling. Na het volbrengen van de koopovereenkomst worden jouw gegevens, die wegens belastingsplicht bewaard worden, geblokkeerd. Deze gegevens kunnen niet meer gebruikt worden en wanneer je aangegeeft dat wij jouw verdere gegevens niet mogen gebruiken, worden ze verwijderd.

Trustpilot

Wij geven onze klanten de mogelijkheid online feedback te geven over onze shop. Hiervoor maken wij gebruik van de dienstverlener Trustpilot. Er gelden de privacy en algemene voorwaarden van trustpilot. Deze voorwaarden zijn hier in te zien: http://legal.trustpilot.nl/end-user-privacy-terms en http://legal.trustpilot.nl/end-user-terms-and-conditions. Bij deelname wordt jouw feedback op de website van trustpilot geplaatst. Om deze dienst aan te kunnen bieden, versturen we jouw e-mailadres, naam en bestelnummer aan trustpilot. Deze gegevens worden alleen gebruikt om klanten een uitnodiging te sturen om feedback te geven. Deze gegevens worden niet gebruikt voor commerciele doeleinden.

Voor vragen over deze service kan je direct met trustpilot contact opnemen:
Trustpilot A/S, Trommesalen5, 3. sal, 1614 København, Danmark, CVR-Nr: 30276582, Telefon: +45 69 91 12 82 Email: support@trustpilot.com.

Voor de onder genoemde activiteit hebben we jouw persoonlijke gegevens nodig. Hiervoor vragen we dan ook toestemming.

- Het versturen van onze nieuwsbrief met actuele aanbiedingen.

Wanneer je op een latere tijdstip besluit om geen nieuwsbrief meer van ons te ontvangen, kan je je online of via een e-mail afmelden.

dress-for-less GmbH
Mönchhofallee 1
D-65451 Kelsterbach
Deutschland

maandag tot vrijdag van 09:00 tot 18:00 CET

 

5. Copyright

© Copyright dress-for-less GmbH.

De pagina's van onze shop en de daarop weergegeven afbeeldingen hebben auteursrechtelijke bescherming volgens paragraaf 72 van het auteursrecht. Het publiceren, doorgeven of kopieren kan alleen met een schriftelijke toestemming van dress-for-less GmbH.

 

6. Overige

Rechtspraak

Woont de eindgebruiker niet binnen de Europese Unie, dan geldt de rechtspraak van onze officiele standplaats. Het recht op verrekening of vermindering geldt alleen wanneer het bezwaar rechtsgeldig is vastgesteld of schriftelijk erkend is. Een retentierecht geldt enkel, wanneer de aansprakelijkheid op gelijke contractniveau ligt.

Mocht een van de clausule van de AWV niet werkzaam zijn, blijven de andere clausules onaangetast. Uw bestelling wordt niet automatisch bij ons bewaard. Daarom is het aanbevolen om alle documenten en berichten van ons goed te bewaren.

Transportschade

dress-for-less neemt alle transportrisico op zich. Wanneer u beschadigde goederen ontvangt, kunt u gebruik maken van de teruggaverecht.

Waardebonnen en kortingen

Waardebonnen kunnen niet in combinatie met andere kortingsacties gebruikt worden. De cadeaubonnen kunnen niet tegen geld worden omgewisseld.

 

7. Webshop eigenaar

dress-for-less GmbH
Mönchhofallee 1
D-65451 Kelsterbach
Allemagne

Contact:

(du lundi au vendredi de 09h00 à 18h00 HEC)
Telefoonnummer +49 (0) 61 42 83 54 400
Faxnummer +49 (0) 1805 7467329
(0,14 €/min vanuit het vaste netwerk en max. 0.42 €/min vanuit het mobiele netwerk)
E-Mail service@dress-for-less.be
Inschrijving Kamer van Koophandel Darmstadt, HRB: 96610
BTW nummer DE257105344
Bedrijfsleider Jörg Hensen

dress-for-less GmbH behandelt uw bestelling volgens de boven genoemde algemene wettelijke verkoopvoorwaarden (AWV). Wij erkennen geen regelingen die afwijken van deze voorwaarden, tenzij het door ons schriftelijk bevestigd is.

Stand per: January 2018

Inhoud

De inhoud van deze site is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor juistheid en volledigheid van de inhoud kan echter geen verantwoordelijkheid worden over genomen.

Links

De opgevoerde externe links leiden u naar vreemde aanbieders. Voor deze inhoud is alleen de desbetreffende aanbieder verantwoordelijk. Bij bekendwording van rechten schending worden deze links per omgaande verwijderd.

Disclaimer

Volgens art. 14 van de ODR-Verordening nr 524/2013 vervullen we hiermee onze plicht om informatie te verstrekken en geven het platform voor online geschillenbeslechting aan. Dit helpt ondernemers en consumenten om conflicten zonder rechterlijke hulp op te lossen. Dit platform is te bereiken via de volgende link.

 

8. Verzendkosten

levering land
België
Methode van levering
Partner
Standard
Post.NL
Verzendkosten
Normale levertijd
4,99 €
2-3 werkdag
Minimum te bestellen bedrag
29,90 €

 

9. Milieu / Afvalbeheer

Verpakkings regels

In overeenstemming met de bepalingen van het Verpakkingsbesluit zijn wij ertoe verplicht, verpakkingen van onze producten terug te nemen en te zorgen voor hergebruik of verwijdering. Voor meer informatie over de teruggave, gelieve ons te contacteren voor dergelijke producten ( service@dress-for-less.be).

Wij zullen u dan informeren over een gemeentelijk inzamelpunt of een afvalbeheerbedrijf in uw omgeving, dat gratis verpakkingen in ontvangst neemt. Indien dit niet mogelijk is, heeft u de mogelijkheid om de verpakking gratis aan ons terug te sturen (eventueel met bewijs van ontvangst). De verpakking wordt door ons hergebruikt of verwijderd in overeenstemming met de bepalingen van het Verpakkingsbesluit.

Privacy policy

Verklaring inzake gegevensbescherming

I. Contactgegevens

Deze verklaring is van toepassing op de gegevensverwerking door:

Dress-for-less GmbH
Mönchhofallee 1
65451 Kelsterbach
Deutschland

E-Mail: service@dress-for-less.be
Tel.: +49 6412 835 4400
https://www.dress-for-less.be

De functionaris voor gegevensbescherming van dress-for-less is bereikbaar via het volgende adres:
Prof. Dr. Thomas Jäschke
Data Tree AG
Heubesstraße 10
40597 Düsseldorf
E-Mail: office@datatree.eu
Tel.: +49 211 93190-700
Fax: +49 211 93190-799
www.datatree.eu

II. Verwerking van persoonsgegevens, alsmede de aard en het doel

1. Webhosting

De webhost van deze website is First Colo GmbH, Landstr. 291B, 60314 Frankfurt am Main, Duitsland (hierna te noemen 'First Colo'). First Colo slaat deze website op hun servers op (hosting). Voor het aanbod van deze website is het inschakelen van een webhost-dienst vereist. De gebruikmaking van First Colo geschiedt overeenkomstig art. 6, lid 1, zin 1, sub f AVG op basis van ons gerechtvaardigde economische belang om het aanbod op deze website beschikbaar te stellen.

In verband met de hosting worden door First Colo op ons verzoek persoonsgegevens verwerkt die worden verzameld bij de volgende handelingen van de gebruiker:

 • het bezoeken van de website;
 • een bestelling als gast;
 • een bestelling als bestaande klant;
 • het aanmaken van een klantaccount;
 • het aanmelden voor de nieuwsbrief;
 • het gebruik van het contactformulier.

Wij hebben met First Colo een overeenkomst voor de orderverwerking betreffende de hosting gesloten. Door middel van deze overeenkomst garandeert First Colo, dat het de gegevens overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming verwerkt en dat de bescherming van de rechten van de betrokkene wordt gewaarborgd. First Colo is in het bijzonder gecertificeerd volgens betrouwbare beveiligingsstandaards, waaronder ISO 27001:2013.

Meer informatie over de gegevensbescherming in verband met First Colo vindt u hier.

2. Als u onze website bezoekt

Als u onze website ite https://www.dress-for-less.de bezoekt, dan stuurt de browser u op uw apparaat gebruikt automatisch informatie naar de server van onze website. Deze informatie wordt tijdelijk opgeslagen in een zogenaamd logbestand. De volgende informatie wordt zonder uw tussenkomst verzameld en opgeslagen en na 90 dagen uit de logbestanden:

 • Het IP-adres van de computer van waaruit de website is bezocht;
 • Datum en tijd van de toegang;
 • Naam en URL van het opgehaalde bestand;
 • Website van waaruit onze website wordt bezocht (verwijzer-URL);
 • Besturingssysteem van de aanvragende computer;
 • Het type en de versie van de browser en andere informatie die door de browser wordt verzonden (zoals het besturingssysteem van uw computer).
 • Prestatie- en systeemgegevens.

Wij verwerken de genoemde gegevens voor de volgende doeleinden:

 • Om te zorgen voor een vlotte verbinding met de website;
 • Om een comfortabel gebruik van onze website te garanderen;
 • Voor de evaluatie van de veiligheid en stabiliteit van het systeem;
 • Om aanvallen op onze website te herkennen en te voorkomen;
 • Voor de voortdurende verbetering van de website en
 • voor verdere statistische en administratieve doeleinden.

De rechtsgrondslag voor gegevensverwerking is artikel 6, lid 1, eerste zin, onder f) van de AVG. Onze gerechtvaardigde belangen vloeien voort uit de hierboven genoemde doeleinden van de gegevensverwerking. In principe gebruiken we de op deze manier verzamelde gegevens niet om directe conclusies te trekken over uw persoon. In het geval van een aanval op onze netwerkinfrastructuur wordt het van u verzamelde IP-adres echter geëvalueerd om juridische claims in te dienen of te onderbouwen. Daarnaast maken wij gebruik van cookies en analyseservices als u onze website bezoekt. Meer informatie hierover kunt u lezen onder (Sectie IV en V) van deze verklaring inzake gegevensbescherming.

3. In het kader van een bestelling in onze webshop

Als u via onze website producten als gast of als geregistreerde klant wilt bestellen, verwerken wij de volgende verplichte informatie:

 • aanhef, voornaam, achternaam;
 • een geldig e-mailadres;
 • factuur- en bezorgadres;
 • afhankelijk van de door u geselecteerde betaalmethode evt. betaalgegevens (bijv. bankgegevens).

Wij Verwerken deze gegevens,

 • om u te kunnen identificeren als onze contractpartner;
 • om de aannemelijkheid van de ingevoerde gegevens te controleren;
 • voor de betalingsverwerking van uw bestelling;
 • evt. voor het personaliseren van advertentiemaatregelen;
 • voor de verwerking van eventuele bestaande garantieaanspraken en om eventuele aanspraken jegens u in te stellen;

De gegevens worden op uw verzoek verwerkt en zijn op grond van artikel 6, lid 1, eerste zin, onder b) en f) van de AVG vereist voor de genoemde doeleinden voor de uitvoering van de overeenkomst, voor andere precontractuele maatregelen en voor onze gerechtvaardigde belangen.

De door ons bij de bestelling verwerkte persoonsgegevens worden tot het einde van de wettelijke garantieverplichting opgeslagen en vervolgens automatisch gewist, tenzij wij op grond van fiscale en handelsrechtelijke opslag- en documentatieverplichtingen (in het kader van het Duitse handelswetboek (Handelsgesetzbuch, HGB), het Duitse strafwetboek (Strafgesetzbuch, StGB) of de Duitse fiscale wet (Abgabeordnung, AO)) verplicht zijn deze gegevens voor een langere periode op te slaan of als u conform artikel 6, lid 1, eerste zin, onder a) van de AVG toestemming hebt gegeven voor verdere opslag.

4. Bij het aanmaken van een klantaccount

Wij bieden u de mogelijkheid om bij ons een klantaccount aan te maken. Voor de registratie en het aanmaken van het klantaccount hebben we de volgende verplichte informatie nodig:

 • aanhef, voornaam, achternaam;
 • een geldig e-mailadres;
 • factuur- en bezorgadres;
 • wachtwoord.

Bovendien kunt u vrijwillig verdere gegevens verstrekken.

De verwerking van deze gegevens geschiedt,

 • om u als onze klant te kunnen identificeren;
 • voor de verificatie op aannemelijkheid van de ingevoerde gegevens;
 • voor de personalisatie van reclamecampagnes;
 • voor de afwikkeling van evt. voorliggende garantieclaims en het instellen van eventuele vorderingen tegen u.

Wij werken samen met

Emarsys eMarketing Systems AG Hans-Fischer-Straße 10, 80339 München, Duitsland (hierna te noemen 'Emarsys')

als gespecialiseerde dienstverlener voor het customer relationship management voor documentatie- en marketingdoeleinden en administratieve doeleinden en verstrekken hen uw gegevens (e-mailadres, voornaam, achternaam, geslacht, bestelgeschiedenis, adres). Deze dienstverlener is door ons zorgvuldig geselecteerd en ingeschakeld, is gebonden aan onze voorschriften en wordt regelmatig gecontroleerd, met name met het oog op de passende technische en organisatorische maatregelen ter beveiliging van gegevens. Een doorgifte van gegevens naar landen die geen EER-land zijn, vindt niet plaats.

De gegevensverwerking geschiedt op uw verzoek en is overeenkomstig art. 6, lid 1, zin 1, lid b en lid f AVG vereist voor de genoemde doeleinden voor de uitvoering van de overeenkomst, voor overige precontractuele maatregelen en op basis van onze gerechtvaardigde belangen.

De voor uw bestelling door ons verwerkte persoonsgegevens worden opgeslagen tot het verstrijken van de wettelijke garantieverplichting en daarna automatisch gewist, tenzij wij overeenkomstig artikel 6, lid 1, zin 1, sub c AVG op basis van fiscaalrechtelijke en commerciële bewaar- en documentatieplichten (uit het Duitse Wetboek van Koophandel (Handelsgesetzbuch), het Duitse Wetboek van Strafrecht (Strafgesetzbuch) of de Duitse wet inzake rijksbelastingen (Abgabenordnung)) verplicht zijn om de gegevens voor een langere periode te bewaren of u hebt ingestemd met een verdere opslag overeenkomstig art. 6, lid 1, zin 1, sub a AVG.

5. In verband met onze nieuwsbrieven

Als klant of geïnteresseerde willen wij u graag onze nieuwsbrief toesturen. Indien u geen klant bij ons bent en toch onze nieuwsbrief wilt ontvangen, hebben wij voor de verzending van de nieuwsbrief uw e-mailadres, aanhef, voor- en achternaam nodig, zodat we u persoonlijk kunnen aanspreken. Het toesturen geschiedt op basis van uw expliciete toestemming (ar. 6, lid 1, sub a AVG). Indien u al een klant van ons bent, sturen wij u onze nieuwsbrief toe op basis van art. 6, lid 1, zin 1, sub f AVG en ons gerechtvaardigde belang om u te informeren over actuele aanbevelingen met betrekking tot producten ('direct marketing').

Voor de personalisatie van de nieuwsbrief maken we gebruik van de hierna vermelde gespecialiseerde dienstverleners, aan wie wij de daarvoor benodigde persoonsgegevens (e-mailadres) en gegevens betreffende uw bestellingen bij ons verstrekken:

Emarsys eMarketing Systems AG
Hans-Fischer-Straße 10
80339 München
Duitsland
(hierna te noemen "Emarsys")

Met Emarsys kunnen wij het gedrag van onze klanten en ontvangers van de nieuwsbrief meten en analyseren. Daartoe behoren de open-, klik-, bounce-, aflever-, afmeld- en conversieratio. De analyse geschiedt ook door middel van cookies en pixel tags die informatie verzamelen, zoals IP-adres, browsertype en -versie, e-mail client en tijdstip van het bezoek aan de website. Zo kan ook worden nagegaan wie de e-mail opent en de links erin aanklikt. De analyse van het gebruikersgedrag heeft tot doel de leesgewoontes te herkennen, de inhoud daarop af te stemmen en het succes van e-mailcampagnes te meten en te verbeteren, met name om u op basis van uw interesses relevante en doelgerichte aanbiedingen te presenteren. Een doorgifte van gegevens naar landen die geen EER-land zijn, vindt daarbij niet plaats.

U kunt te allen tijde bezwaar maken tegen de personalisatie van onze nieuwsbrief door een e-mail te sturen aan service@dress-for-less.de. Als u hiervan gebruik maakt, zullen wij niet meer personaliseren, maar u evt. nog steeds onze algemene nieuwsbrief toesturen.

Bovendien kunt u zich te allen tijde volledig afmelden voor onze nieuwsbrief, bijv. via de link onderaan elke nieuwsbrief. Ook kunt u uw verzoek tot afmelding te allen tijde per e-mail sturen aan service@dress-for-less.de. Uw in dit kader en uitsluitend voor de verzending van de nieuwsbrief verwerkte persoonsgegevens worden na afmelding onverwijld verwijderd. Het feit dat u bezwaar hebt gemaakt en uw e-mailadres bewaren we, zodat we u in de toekomst niet abusievelijk nieuwsbrieven toesturen.

III. Doorgifte van gegevens aan derden

Uw gegevens worden aan derden verstrekt, met name indien dit wettelijk toelaatbaar kan worden geacht en overeenkomstig art. 6, lid 1, zin 1, sub b AVG noodzakelijk is voor de afwikkeling van overeenkomsten met u.

1. Voor het afwikkelen van de betaling

Hiertoe behoort de doorgifte van betaalgegevens aan betalingsdienstaanbieders resp. kredietinstellingen, om een betalingstransactie uit te voeren. In het kader van het uitvoeren van de overeenkomst overeenkomstig art. 6 lid 1, sub b AVG maken we voor de afwikkeling van de betaling gebruik van de hier genoemde betalingsdienstaanbieders:

 • SIX Payment Services GmbH, Langenhorner Chaussee 92-94, 22415 Hamburg, Duitsland
 • Klarna GmbH, Theresienhöhe 12, 80339 München, Duitsland
 • Sofort GmbH, Theresienhöhe 12, 80339 München, Duitsland
 • PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A., 22-24 Boulevard Royal, L-2449 Luxemburg, Luxemburg
 • Six Payments Services (Europe) S.A., 10, rue Gabriel Lippmann, L-5365 Munsbach, Luxemburg
 • American Express Payment Services Limited, Belgrave House, 76 Buckingham Palace Road, London, SW1W 9AX, Verenigd Koninkrijk
 • American Express Payment Services Limited Postfach 11 01 01, 60036 Frankfurt, Duitsland

Voor de afwikkeling kan het noodzakelijk zijn dat we de in het betaalproces verzamelde persoonsgegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, creditcard- of bankgegevens en transactiegegevens doorgeven aan de betalingsdienstaanbieders. De betalingsdienstaanbieders verzamelen deze gegevens ten dele ook zelf.

De doorgegeven gegevens mogen door de derde uitsluitend voor de genoemde doeleinden worden gebruikt.

2. Voor de verzending van uw bestelling

Om het artikel dat u in onze webshop hebt besteld te kunnen verzenden (artikel 6, lid 1, eerste zin, onder b) van de AVG) en vanwege onze gerechtvaardigde belangen om de verzending voor u zo ongecompliceerd mogelijk te maken (artikel 6, lid 1, eerste zin, onder f) van de AVG), geven wij uw gegevens, die u als afleveradres hebt opgegeven, evenals uw e-mailadres en eventueel uw telefoonnummer, door aan transportbedrijven die de zending verzorgen. Zij gebruiken deze gegevens uitsluitend voor de levering van goederen en de aankondiging van de levering van goederen. Deze dienstverleners vallen onder het postgeheim.

3. For internal administrative and advertising purposes

Wij zijn een onderneming waarin de SiGNA Retail GmbH een meerderheidsbelang bezit en die deel uitmaakt van de bedrijvengroep SIGNA Retail. Daarom stellen wij in het kader van een contractuele relatie bepaalde persoonsgegevens (gepseudonimiseerde gebruikersprofielen) ter beschikking aan

SIGNA Retail GmbH,
Freyung 3,
1010 Vienna
(hereafter: "SIGNA")

voor evaluatie- en marketingdoeleinden (bijv. Google Analytics). De doorgifte vindt plaats op basis van artikel 6, lid 1, eerste zin van de AVG en onze gerechtvaardigde belangen bij een pseudonieme evaluatie van gegevens door de SIGNA Sports Group.

U kunt te allen tijde, zonder opgave van redenen, bezwaar maken tegen het feit dat uw persoonsgegevens gebruikt worden voor advertentiedoeleinden zoals beschreven onder V. en VI. In dat geval kan ook SIGNA uw persoonsgegevens niet meer inzien.

4. Voor andere doelen

Bovendien geven wij uw persoonlijke gegevens alleen aan derden door als:

 • u daartoe uw uitdrukkelijke toestemming hebt gegeven op grond van artikel 6, lid 1, eerste zin, onder a) van de AVG;
 • er sprake is van een wettelijke verplichting tot doorgifte conform artikel 6, lid 1, eerste zin, onder c) van de AVG, en
 • de doorgifte overeenkomstig artikel 6, lid 1, onder f) van de AVG noodzakelijk is voor de instelling, uitoefening of onderbouwing van rechtsvorderingen en er geen reden is om aan te nemen dat u een prevalerend belang hebt bij het niet-doorgeven van uw gegevens.

IV. Cookies en pixeltags

1. Wat zijn cookies en pixeltags?

Wij gebruiken cookies op onze site. Dit zijn kleine bestanden die uw browser automatisch aanmaakt en die worden opgeslagen op uw apparaat (laptop, tablet, smartphone, enz.) als u onze site bezoekt. Cookies beschadigen uw eindapparaat niet, bevatten geen virussen, Trojaanse paarden of andere malware.

In de cookie wordt informatie opgeslagen die in elk geval in verband staat met het specifiek gebruikte eindapparaat. Dit betekent echter niet dat wij hier direct uw identiteit uit kunnen afleiden.

Wij gebruiken pixeltags (ook wel meetpixels of tracking pixels genoemd) als onderdeel van ons online aanbod. Pixels zijn kleine plaatjes die geïntegreerd zijn via de HTML-code van onze site. De pixeltag zelf slaat geen informatie op uw eindapparaat op of wijzigt deze niet. Pixels op op uw eindapparaat veroorzaken dus geen schade en bevatten geen virussen, Trojaanse paarden of andere malware.

Pixels kunnen persoonsgegevens, zoals uw IP-adres, de verwijzer-URL van de bezochte website, het tijdstip waarop de pixel werd bekeken, de gebruikte browser en eerdere cookie-informatie naar een webserver sturen. Dit maakt het mogelijk om bereikmetingen en andere statistische evaluaties uit te voeren, die dienen om ons aanbod te optimaliseren.

Het gebruik van cookies dient enerzijds om het gebruik van ons aanbod voor u aangenamer vorm te geven. We gebruiken zogenaamde sessiecookies om te herkennen dat u al individuele pagina's van onze website hebt bezocht, dat u al bent ingelogd op uw gebruikersaccount of om uw winkelmandje weer te geven. Deze cookies worden automatisch verwijderd nadat u onze site hebt verlaten.

Om de gebruiksvriendelijkheid te optimaliseren, maken we bovendien gebruik van tijdelijke, zogenaamde comfortcookies, die voor een bepaalde tijd op uw eindapparaat worden opgeslagen. Als u onze site opnieuw bezoekt om gebruik te maken van onze diensten, dan herkent de site automatisch dat u deze al eens hebt bezocht. De site herkent ook welke invoeren en instellingen u al eens hebt gedaan, zodat u deze niet opnieuw hoeft in te voeren. In de regel wordt dit alles na maximaal 30 dagen gewist. Alleen comfortcookies die betrekking hebben op de taalinstellingen bewaren deze gegevens 365 dagen.

Anderzijds gebruiken we cookies en pixeltags als onderdeel van tools van derden om het gebruik van onze website statistisch vast te leggen en te evalueren om ons aanbod voor u te optimaliseren (zie V). Deze analyse-, tracking- en targetingcookies stellen ons in staat om bij een hernieuwd bezoek automatisch te herkennen dat u onze website al eens eerder hebt bezocht. Deze cookies worden na een bepaalde periode automatisch verwijderd.

2. Wat zijn de rechtsgrondslagen voor gegevensverwerking met behulp van cookies en pixeltags?

De door cookies en pixeltags verwerkte gegevens zijn noodzakelijk voor de bovengenoemde doeleinden om onze gerechtvaardigde belangen bij de analyse, optimalisatie en economische exploitatie van ons aanbod, alsmede de gerechtvaardigde belangen van derden te waarborgen volgens artikel 6, lid 1, eerste zin, onder f) van de AVG.

3. Welke opt-outmogelijkheden hebt u?

De meeste browsers accepteren automatisch cookies en pixels. U kunt uw browser echter zo configureren dat er geen cookies op uw computer worden opgeslagen of dat er altijd een bericht verschijnt voordat er een nieuwe cookie wordt gemaakt.

Het volledig uitschakelen van cookies kan er echter toe leiden dat u niet alle functies van onze website kunt gebruiken. Instructies voor het deactiveren van cookies in uw browser kunt u vinden in de helpfunctie van uw browser of onder de volgende koppelingen:

Mozilla FireFox
Google Chrome
Microsoft Edge
Opera
Safari
Microsoft Internet Explorer 11
Microsoft Internet Explorer 10
Microsoft Internet Explorer 9

U kunt ook geschikte tools of browser add-ons gebruiken om het gebruik van pixels op onze pagina's te voorkomen (bijvoorbeeld de add-on "AdBlock").

Verdere opt-outmogelijkheden zijn te vinden in de volgende informatie over de door ons gebruikte tracking- en targetingmaatregelen.

V. Tracking en targeting

De hieronder opgesomde en door ons gebruikte tracking- en targetingmaatregelen worden uitgevoerd op basis van artikel 6, lid 1, eerste zin, onder f) van de AVG:

Met de gebruikte trackingmaatregelen willen we ervoor zorgen dat onze website voldoet aan de eisen en voortdurend wordt geoptimaliseerd. Verder gebruiken we de trackingmaatregelen om het gebruik van onze website statistisch vast te leggen. Aan de hand van de gebruikte trackingmaatregelen willen we er ook voor zorgen dat u alleen advertenties op uw eindapparaten ziet die gericht zijn op uw werkelijke of vermeende interesses.

De respectievelijke gegevensverwerkingsdoeleinden en gegevenscategorieën zijn te vinden in de beschrijving van de bijbehorende trackingtools.

1. adrox

Deze website maakt gebruik van de tool adrox van de adrox GmbH, Niederstr. 1, 47829 Krefeld, Duitsland. Hiertoe wordt een cookie op uw eindapparaat opgeslagen dat gepseudonimiseerde informatie over gekochte artikelen overdraagt. adrox ontvangt echter geen informatie, waarmee de gebruiker persoonlijk kan worden geïdentificeerd. De verzamelde informatie dient ertoe om conversiestatistieken op te stellen en daarmee op basis van uw interesses advertenties op websites van contractpartners van adrox te tonen.

Als u met werking voor de toekomst bezwaar wilt maken tegen het gebruik van de tool, kunt u ook de hiervoor benodigde plaatsing van een cookie weigeren. Dit kan via een browserinstelling die het automatisch plaatsen van cookies in het algemeen uitschakelt. We willen er echter op wijzen dat in dit geval mogelijk niet alle functies van deze website volledig kunnen worden gebruikt.

2. Conversietracking van Bing

We gebruiken conversietracking van Microsoft Corporation, One Microsoft Way, Redmond, WA 98052-6399, VS. Dit stelt ons in staat om de activiteiten van gebruikers op onze website te volgen wanneer zij onze website bereiken via advertenties van Bing Ads.

Als u onze website bezoekt via een advertentie van Bing Ads, dan wordt er een cookie op uw computer geplaatst. Hierbij slaat Microsoft gegevens op over het gebruik van de website. Hieronder valt onder meer de tijd die u op de website heeft doorgebracht, welke secties van de website zijn opgevraagd en vanaf welke weergave u de website heeft bezocht net als, in het geval van een daarop gebaseerde bestelling, de bestelwaarde en het tijdstip van de bestelling. Informatie over uw identiteit wordt niet verzameld.

Deze informatie wordt overgebracht naar Microsoft-servers in de VS en aldaar maximaal 180 dagen opgeslagen. Microsoft voldoet aan de gegevensbeschermingsvoorschriften van het "US Privacy Shield" en is geregistreerd bij het "US Privacy Shield"-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Daarnaast hebben we een verwerkersovereenkomst gesloten met Microsoft voor het gebruik van Bing Ads. Door middel van deze overeenkomst verzekert Microsoft dat zij de gegevens verwerken in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming en de bescherming van de rechten van de betrokkene garanderen.

Als u niet wilt deelnemen aan het trackingproces, dan kunt u ook de daarvoor benodigde instelling van een cookie weigeren - bijvoorbeeld met behulp van een browserinstelling die de automatische instelling van cookies over het algemeen deactiveert. Voor meer informatie over gegevensbescherming en de door Microsoft Bing gebruikte cookies kunt u terecht op de Microsoft-website.

3. Criteo

Op deze website worden met technologieën van Criteo SA (32 Rue Blanche, 75009 Parijs, Frankrijk) gegevens verzameld en opgeslagen voor marketing- en optimalisatiedoeleinden.

Deze technologieën van Criteo stellen ons in staat om onze reclamecampagnes en -inhoud te evalueren. Uit deze gegevens kunnen onder een pseudoniem gebruikersprofielen aangemaakt worden. Hiervoor worden cookies gebruikt. De met Criteo-technologie verzamelde gegevens worden zonder de afzonderlijk verleende toestemming van de betrokkene niet gebruikt om de bezoeker van deze website persoonlijk te identificeren. Deze gegevens worden ook niet gecombineerd met persoonsgegevens van de drager van het pseudoniem. Criteo gebruikt een algoritme om surfgedrag te analyseren en kan vervolgens gerichte productaanbevelingen weergeven in de vorm van gepersonaliseerde reclamebanners op andere websites (de zogenaamde "publishers"). Elk ander gebruik door of doorgifte aan derden vindt niet plaats. Raadpleeg de richtlijnen inzake gegevensbescherming van Criteo voor meer informatie over de technologie van Criteo.

Door gebruik te maken van Criteo worden extra pixels geladen van contractpartners waarmee Criteo samenwerkt. Een overzicht van alle uitgevers en netwerken waarvan pixels worden geladen vindt u hier.

U kunt te allen tijde bezwaar maken tegen deze pseudonieme analyse van uw surfgedrag. Onder de volgende link van Criteo vindt u instructies om de service van Criteo te deactiveren.

Als u de weergave van gepersonaliseerde advertenties van Criteo en andere adverteerders deactiveert, dient u er rekening mee te houden dat u advertenties blijft ontvangen die echter minder zijn afgestemd op uw interesses/surfgewoonten.

4. Econda Web Analytics

Om de website en de databanken op de achtergrond te optimaliseren, gebruiken we de webanalysetools van econda GmbH, Eisenlohrstr. 43, 76135 Karlsruhe, Duitsland.

Bij het toegepaste proces worden onder een pseudoniem gebruikersprofielen opgesteld. Hiervoor worden ook cookies gebruikt. Econda GmbH heeft het recht om het keurmerk 'gecontroleerde gegevensbescherming' op het gebied 'Web Shop Controlling' te voeren.

De met de technologie van econda verzamelde gegevens worden zonder uw afzonderlijk verleende toestemming niet gebruikt om u als bezoeker van deze website persoonlijk te identificeren en niet samengevoegd met rechtstreeks op de persoon betrekking hebbende gegevens van de drager van het pseudoniem.

U kunt te allen tijde met werking voor de toekomst bezwaar maken tegen de gegevensverwerking door econda door hier te klikken. Door te klikken op het veld 'versturen' wordt er door econda een opt-out cookie geplaatst, dat ervoor zorgt dat er in de toekomst bij econda geen bezoekersgegevens van uw browser worden verzameld en opgeslagen. Het opt-out cookie geldt alleen in deze browser en alleen voor onze website en wordt op uw apparaat opgeslagen. Indien u de cookies in deze browser verwijdert, dient u het opt-out cookie opnieuw te plaatsen.

Bezoek voor meer informatie http://www.econda.de/.

5. Emarsys Webextend

Wij gebruiken het cookie/de pixeltag Webextend van Emarsys eMarketing Systems AG Hans-Fischer-Straße 10, 80339 München, Duitsland om op uw interesses afgestemde nieuwsbrieven te creëren. Wij gebruiken hiervoor beschikbare informatie, zoals ontvangst- en leesbevestigingen van e-mails, informatie over de computer en verbinding met het internet, besturingssysteem en platform, uw browsegeschiedenis, uw bestelgeschiedenis, datum en tijd van het bezoek aan de homepage, producten/artikelen die u hebt bekeken. Wij gebruiken deze informatie in beginsel in gepseudonimiseerde vorm, maar evt. ook om u op uw interesses gebaseerde nieuwsbrieven toe te sturen.

U kunt bezwaar maken tegen de gegevensverwerking door Emarsys Webextend door hier te klikken. Door het vakje onder nummer 6 (opt-out) aan te klikken, wordt er een opt-out cookie geplaatst, dat ervoor zorgt dat er in de toekomst geen gegevens over uw gebruikersgedrag op onze website bij Emarsys worden verzameld en opgeslagen. Het opt-out cookie geldt alleen in deze browser en alleen voor onze website en wordt op uw apparaat opgeslagen. Indien u de cookies in deze browser verwijdert, dient u het opt-out cookie opnieuw te plaatsen.

6. Facebook Custom Audience

Wij maken gebruik van Facebook Custom Audience van Facebook Ireland Limited (4 Grand Canal Square, Dublin 2, Ierland). Het gaat hierbij om een marketingdienst van Facebook. Dit stelt ons in staat om bepaalde groepen gepseudonimiseerde bezoekers van onze website, die ook Facebook gebruiken, gepersonaliseerde en op hun interesses afgestemde advertenties op Facebook te tonen.

Op onze website is een pixeltag van Facebook Custom Audience geïntegreerd. Het gaat hierbij om een Java Script-code, waarmee gegevens over het gebruik van de website worden opgeslagen die geen betrekking hebben op de persoon. Daartoe behoren uw IP-adres, de gebruikte browser en de bron- en doelpagina. Deze informatie wordt doorgestuurd naar servers van Facebook in de VS. Facebook is gebonden aan het EU-VS-privacyschild, waardoor een adequaat niveau van gegevensbescherming is gegarandeerd.

Aldaar wordt automatisch gecontroleerd of u een Facebook cookie hebt opgeslagen. Via het Facebook cookie wordt automatisch vastgesteld of u tot een voor ons relevante doelgroep behoort. Indien u tot de doelgroep behoort, krijgt u bij Facebook passende advertenties van ons te zien. Bij dit proces wordt u door de vergelijking van gegevens noch door ons, noch door Facebook persoonlijk geïdentificeerd.

U kunt bezwaar maken tegen het gebruik van de dienst Custom Audience op de website van Facebook. Na de aanmelding in uw Facebookaccount kunt u naar de Facebook advertentie-instellingen gaan.

Verdere informatie over gegevensbescherming bij Facebook vindt u in het gegevensbeleid van Facebook.

Indien u geen Facebookaccount hebt, kunt u hier bezwaar maken tegen het gebruik van de dienst.

Hierdoor wordt er een opt-out cookie geplaatst dat de toekomstige registratie van uw gegevens bij het bezoeken van deze website voorkomt. Het opt-out cookie geldt alleen in deze browser en alleen voor onze website en wordt op uw apparaat opgeslagen. Indien u de cookies in deze browser verwijdert, dient u het opt-out cookie opnieuw te plaatsen.

7. Google Analytics

We maken op onze website gebruik van Google Analytics, een webanalysedienst van Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, VS (hierna "Google" genoemd). In deze context worden gepseudonimiseerde gebruikersprofielen aangemaakt en cookies (zie IV.1) gebruikt. De cookie genereert informatie over uw gebruik van deze website, zoals

 • browser type/version,
 • operating system used,
 • referrer URL (the previously visited page),
 • host name of the accessing computer (IP address),
 • time of the server request,

worden naar een server van Google in de VS overgebracht en aldaar opgeslagen. Google voldoet aan de gegevensbeschermingsvoorschriften van het "US Privacy Shield" en is geregistreerd bij het "US Privacy Shield"-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel.

Daarnaast hebben we voor wat betreft het gebruik een verwerkersovereenkomst gesloten met Google Analytics. Door middel van deze overeenkomst verzekert Google dat zij de gegevens verwerken in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming en de bescherming van de rechten van de betrokkene garanderen.

De informatie wordt gebruikt om het gebruik van de website te evalueren, om rapporten over de websiteactiviteiten samen te stellen en om verdere diensten in verband met het gebruik van de website en het internet te verlenen. Deze gegevens worden gebruikt ten behoeve van marktonderzoek en een vraaggericht ontwerp van deze internetpagina's.

Deze informatie kan ook aan derden worden doorgegeven indien dit wettelijk vereist is of indien derden deze gegevens namens het bedrijf verwerken. Uw IP-adres wordt in geen geval met andere gegevens van Google samengevoegd. De IP-adressen worden geanonimiseerd, zodat een toewijzing niet mogelijk is (IP-maskering).

Als alternatief voor de browser-add-on kunt u, met name voor browsers op mobiele apparaten, ook voorkomen dat Google Analytics gegevens verzamelt door op deze link te klikken. Er wordt een opt-outcookie ingesteld om te voorkomen dat uw gegevens bij uw bezoek aan deze website in de toekomst worden verzameld. De opt-outcookie is alleen geldig in deze browser en alleen voor onze website en wordt opgeslagen op uw apparaat. Als u de cookies in deze browser verwijdert, dan dient u de opt-outcookie opnieuw in te stellen.

Meer informatie over gegevensbescherming in verband met Google Analytics vindt u in het Helpcentrum Google Analytics.

Bovendien maken we gebruik van Google Optimize. Hierbij gaat het om een webanalysedienst van Google LLC, die in Google Analytics is geïntegreerd. Google Optimize maakt het ons mogelijk om A/B-testen en multivariate testen uit te voeren. Zo kunnen wij te weten komen welke versie van onze website onze gebruikers het meest aanspreekt. Meer informatie over deze dienst vindt u hier.

8. Conversietracking van Google Adwords

We maken op onze website gebruik van Google conversietracking van Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, VS (hierna "Google" genoemd), om het gebruik van onze website statistisch vast te leggen en te evalueren om ons aanbod voor u te optimaliseren. Google Adwords plaatst daartoe een cookie op uw computer als u onze website via een Google-advertentie bezoekt.

Deze cookies vervallen na 180 dagen. Als de gebruiker bepaalde pagina's van de website van de AdWords-klant bezoekt en de cookie is nog niet verlopen, dan kunnen Google en de klant herkennen dat de gebruiker op de advertentie heeft geklikt en naar deze pagina is doorgestuurd.

De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van deze website worden doorgegeven aan een server van Google in de VS en daar opgeslagen. Google voldoet aan de gegevensbeschermingsvoorschriften van het "US Privacy Shield" en is geregistreerd bij het "US Privacy Shield"-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Daarnaast hebben we een verwerkersovereenkomst gesloten met Google voor het gebruik van Google AdWords. Door middel van deze overeenkomst verzekert Google dat zij de gegevens verwerken in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming en de bescherming van de rechten van de betrokkene garanderen.

Elke AdWords-klant ontvangt een andere cookie. Cookies zijn daarom niet via de websites van AdWords-klanten te volgen. De informatie die met behulp van de conversiecookie wordt verzameld, wordt gebruikt om conversiestatistieken te genereren voor AdWords-klanten die voor conversietracking hebben gekozen. We zien het totaal aantal gebruikers dat op hun advertentie heeft geklikt en is omgeleid naar een pagina met een conversietag. AdWords-klanten ontvangen echter geen informatie waarmee gebruikers persoonlijk kunnen worden geïdentificeerd.

Als u niet wilt deelnemen aan het trackingproces, dan kunt u ook de daarvoor benodigde instelling van een cookie weigeren - bijvoorbeeld met behulp van een browserinstelling die de automatische instelling van cookies over het algemeen deactiveert. U kunt cookies voor conversietracking ook uitschakelen door uw browser zodanig in te stellen dat cookies van het domein "www.googleadservices.com" worden geblokkeerd.

Google's beleid inzake gegevensbescherming voor conversietracking kunt u hier vinden.

9. Google Double Click

Onze website verzamelt en evalueert informatie voor het optimaliseren van advertenties. Hiervoor maken we gebruik van targetingtechnologieën van Google Inc. 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, VS (Double Click, Double Click Exchange Buyer, Double Click Bid Manager). Deze technologieën stellen ons in staat om u doelgericht te benaderen met op uw interesses gebaseerde advertenties. De gebruikte cookies verzamelen bijvoorbeeld informatie over welke producten van ons uw interesse hebben. Op basis van deze informatie kunnen wij ook aanbiedingen op pagina's van derden tonen die specifiek op uw interesses zijn afgestemd, zoals deze voortvloeien uit uw eerdere gebruikersgedrag. Het verzamelen en evalueren van uw gebruikersgedrag is uitsluitend op pseudonieme basis en stelt ons niet in staat om u te identificeren. Deze informatie wordt in het bijzonder niet gecombineerd met uw persoonsgegevens.

Google is onderworpen aan het EU-VS-privacyschild, hetgeen een adequaat gegevensbeschermingsniveau waarborgt.

De cookie wordt na 30 dagen automatisch verwijderd.

Als u geen op uw interesses gebaseerde advertenties wilt ontvangen, dan kunt u dit hier instellen.

Meer informatie en de gegevensbeschermingsvoorschriften met betrekking tot advertenties en Google vindt u in de verklaring inzake gegevensbescherming en de gebruiksvoorwaarden van Google.

10. Tradedoubler

Deze website neemt deel aan partnerprogramma's van Tradedoubler GmbH, Herzog-Wilhelm-Str. 26, 80331 München, Duitsland ('TradeDoubler'), een dienst voor het integreren van advertenties in de vorm van tekstuele links, grafische links, banners of invoerschermen. TradeDoubler gebruikt cookies die op uw computer worden opgeslagen en pixel tags, die een analyse van het gebruik van de website mogelijk maken. Hierdoor kan informatie zoals het bezoekersverkeer op deze webpagina's worden geanalyseerd.

De door cookies en pixel tags verzamelde informatie over het gebruik van deze website en de levering van reclameformats worden doorgestuurd naar een server van TradeDoubler en daar opgeslagen. Deze informatie kan door TradeDoubler aan een contractpartner van TradeDoubler worden verstrekt. TradeDoubler zal uw IP-adres echter niet samenvoegen met andere gegevens die over u zijn opgeslagen.

U kunt bezwaar maken tegen de gegevensverwerking door TradeDoubler door via deze link op de knop 'No tracking please' te klikken. Hierdoor wordt er een opt-out cookie geplaatst dat de toekomstige registratie van uw gegevens bij het bezoeken van deze website voorkomt. Het opt-out cookie geldt alleen in deze browser en alleen voor onze website en wordt op uw apparaat opgeslagen. Indien u de cookies in deze browser verwijdert, dient u het opt-out cookie opnieuw te plaatsen.

Meer informatie over het gebruik van gegevens vindt u in het privacybeleid van TradeDoubler.

11. RTB House

Op onze website gebruiken we de technologie van RTB House GmbH, Kurfürstendamm 226, 10719 Berlin, Duitsland, een verbonden onderneming van RTB House S.A., 61/101 Złota Street, 00-819 Warschau, Polen. Deze technologie stelt ons in staat om u met het gebruik van pixeltags en cookies attent te maken op verdere, voor u mogelijk ook interessante inhoud op onze website of op websites van derden (retargeting). In het kader hiervan worden pixeltags en cookies gebruikt. De door RTB House geïntegreerde aanbevelingen worden bepaald op basis van de inhoud die u tot op dat moment hebt gelezen. De inhoud wordt technisch automatisch gestuurd en geleverd door RTB House. De weergave geschiedt op een pseudonieme basis. De in de cookie opgeslagen informatie over uw gebruik van deze website, zoals cookie-ID's resp. advertiser-ID's, browsertype/-versie resp. apparaatinformatie, verwijzende URL (de eerder bezochte pagina), tijdstip van het serververzoek en gegevens met betrekking tot uw activiteiten (zoals ID's van producten of productcategorieën die door u zijn bekeken) wordt verzonden naar een server van RTB House in de EER en aldaar opgeslagen. Een doorgifte aan derde landen vindt niet plaats.

U kunt bezwaar maken tegen de verwerking voor de weergave van op uw interesses gebaseerde aanbevelingen door RTB House klik hier. Er wordt een opt-out cookie geplaatst dat de toekomstige registratie van uw gegevens bij het bezoeken van deze website voorkomt. De opt-out cookie geldt alleen in deze browser en alleen voor onze website en wordt op uw apparaat opgeslagen. Indien u de cookies in deze browser verwijdert, dient u de opt-out cookie opnieuw te plaatsen. Houd er rekening mee dat u de opt-out cookie afzonderlijk moet plaatsen op elk door u gebruikt eindapparaat waarmee u onze website bezoekt. Ook na het bezwaar wordt u nog interessante extra inhoud aangeboden, maar deze is dan niet meer gebaseerd op uw gebruikersgedrag op onze website.

Meer informatie over de gegevensbescherming van RTB House vindt u hier.

12. Gebruik van trbo

Op deze website gebruiken we de technologie van trbo GmbH, Leopoldstraße 41, 80802 München, Duitsland. Met behulp van deze technologie wordt er informatie over het surfgedrag van de websitebezoekers in gepseudonomiseerde vorm verzameld en opgeslagen. Deze gegevens worden met behulp van zogenaamde 'cookie'-tekstbestanden op uw computer opgeslagen (vgl. punt 4 IV.1 Beschrijving van de werking van cookies/pixels en de gegevens die door het gebruik ervan worden verzameld). De gebruikte cookies registreren bijvoorbeeld de categorieën die u hebt bezocht, producten die u hebt bekeken en informatie over welke artikelen u in uw winkelwagentje hebt gelegd. trbo analyseert het surfgedrag met behulp van een algoritme, zodat u op onze webpagina's vervolgens doelgerichte, op uw interesses en surfgedrag afgestemde productaanbevelingen of promoties als gepersonaliseerde advertenties kunnen worden weergegeven. Deze gegevens kunnen in geen geval worden gebruikt om de bezoekers van deze website persoonlijk te identificeren. Elk ander gebruik of doorgifte aan derden vindt niet plaats.

U kunt bezwaar maken tegen de pseudonieme analyse van uw surfgedrag op deze website. Hiervoor moet u op de volgende opt-out link klikken: https://www.trbo.com/opt-out/ en aldaar op de knop 'Opt-Out' klikken. In dit geval wordt er in uw browser een nieuwe cookie (opt-out cookie) geplaatst. Deze cookie meldt de dienst van trbo dat er geen gegevens over uw gebruikersgedrag meer mogen worden verzameld en verwerkt. U hebt de mogelijkheid om deze functie weer te activeren. Deze instelling moet voor elke gebruikte browser afzonderlijk worden ingesteld. Als u uw browser zo hebt ingesteld, dat er helemaal geen cookies kunnen worden geplaatst, geldt dit ook voor de 'opt-out cookie'.

Meer informatie over de technologie van trbo vindt u in de bepalingen inzake gegevensbescherming van trbo.

VI. Rechten van de betrokkene

U hebt het recht om:

 • conform artikel 7, lid 3 van de AVG uw aan ons verleende toestemming te allen tijde in te trekken. Als gevolg daarvan is het ons in de toekomst niet langer toegestaan om op basis van deze toestemming gegevens te blijven verwerken.
 • conform artikel 15 van de AVG informatie op te vragen over de persoonsgegevens die wij over u verwerken. In het bijzonder kunt u verzoeken om informatie over de doeleinden van de verwerking, de categorie van persoonsgegevens, de categorieën ontvangers aan wie uw gegevens zijn of zullen worden verstrekt of de geplande opslagtermijn. U kunt ook informatie aanvragen over het bestaan van uw recht op rectificatie, gegevenswissing, beperking van de verwerking of het recht op bezwaar, het bestaan van uw recht om een klacht in te dienen, alsmede over de oorsprong van uw gegevens, indien deze niet door ons zijn verzameld en of er sprake is van geautomatiseerde besluitvorming met inbegrip van profilering en, indien van toepassing, zinvolle informatie over de details hieromtrent;
 • conform artikel 16 van de AVG onmiddellijk te verzoeken om correctie of aanvulling van door ons opgeslagen onjuiste of onvolledige persoonsgegevens;
 • conform artikel 17 van de AVG te verzoeken om wissing van uw persoonsgegevens die door ons zijn opgeslagen, tenzij de verwerking noodzakelijk is om het recht op vrijheid van meningsuiting en informatie uit te oefenen, om een wettelijke verplichting na te komen, om redenen van openbaar belang of om rechtsvorderingen in te stellen, uit te oefenen of te onderbouwen;
 • conform artikel 18 van de AVG om beperking van de verwerking van uw persoonsgegevens te verzoeken, als u de juistheid van de gegevens betwist, als de verwerking onrechtmatig is en u weigert de gegevens te wissen en wij de gegevens niet langer nodig hebben, maar u deze nodig hebt om rechtsvorderingen in te stellen, uit te oefenen of te onderbouwen of als u conform artikel 21 van de AVG bezwaar hebt gemaakt tegen de verwerking;
 • conform artikel 20 van de AVG uw persoonsgegevens, die u aan ons hebt verstrekt, in een gestructureerde, gangbare en machineleesbare vorm te verkrijgen of om de overdracht van de gegevens aan een andere verwerkingsverantwoordelijke te verlangen; en
 • conform artikel 77 van de AVG een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit. In de regel kunt u zich wenden tot de toezichthoudende autoriteit van uw gewoonlijke woon- of werkplaats of tot het hoofdkantoor van ons bedrijf.

Om uw rechten als betrokkene tegen ons te doen gelden, kunt u contact met ons opnemen via datenschutz@dress-for-less.de

VII. Recht op de bezwaar

Als uw persoonsgegevens verwerkt worden op grond van gerechtvaardigde belangen in de zin van artikel 6, lid 1, eerste zin, onder f) van de AVG, hebt u het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens in de zin van artikel 21 van de AVG, mits daarvoor redenen zijn die voortvloeien uit uw bijzondere situatie of als het bezwaar is gericht tegen directe reclame. In het laatste geval hebt u een algemeen recht op bezwaar, dat we uitvoeren zonder dat een bijzondere situatie gespecificeerd hoeft te worden.

Indien u gebruik wenst te maken van uw recht op bezwaar, dan hoeft u slechts een e-mail te sturen naar datenschutz@dress-for-less.de

VIII. Gegevensbeveiliging

Alle door u persoonlijk verzonden gegevens worden met behulp van de algemeen aanvaarde en veilige standaard TLS (Transport Layer Security) versleuteld overgedragen. TLS is een veilige en bewezen standaard die bijvoorbeeld ook bij internetbankieren wordt gebruikt. U herkent een veilige TLS-verbinding aan de "s" volgend op "http" (d.w.z. https://..) in de adresbalk van uw browser of aan het slotsymbool bovenin uw browser.

We maken ook gebruik van passende technische en organisatorische veiligheidsmaatregelen om uw gegevens te beschermen tegen toevallige of opzettelijke manipulatie, gedeeltelijk of volledig verlies, vernietiging of onbevoegde toegang door derden. Onze veiligheidsmaatregelen worden in lijn met de technologische ontwikkelingen voortdurend verbeterd.

IX. Actualiteit en wijziging van deze verklaring inzake gegevensbescherming

Deze gegevensbeschermingsverklaring is momenteel van kracht en heeft als stand "mei 2018".

Als gevolg van de verdere ontwikkeling van onze website en aanbiedingen op onze website of als gevolg van gewijzigde wettelijke of officiële eisen, kan het nodig zijn om deze verklaring inzake gegevensbescherming te wijzigen. De huidige gegevensbeschermingsverklaring kunt u te allen tijde via de website https://www.dress-for-less.be/Hulp#Gegevensbescherming raadplegen of afdrukken.

Juridische kennisgeving

Webshop eigenaar

dress-for-less GmbH
Mönchhofallee 1
D-65451 Kelsterbach
Allemagne

Contact:

(du lundi au vendredi de 09h00 à 18h00 HEC)
Telefoonnummer +49 (0) 61 42 83 54 400
Faxnummer +49 (0) 1805 7467329
(0,14 €/min vanuit het vaste netwerk en max. 0.42 €/min vanuit het mobiele netwerk)
E-Mail service@dress-for-less.bl
Inschrijving Kamer van Koophandel Darmstadt, HRB: 96610
BTW nummer DE257105344
Bedrijfsleider Jörg Hensen

dress-for-less GmbH behandelt uw bestelling volgens de boven genoemde algemene wettelijke verkoopvoorwaarden (AWV). Wij erkennen geen regelingen die afwijken van deze voorwaarden, tenzij het door ons schriftelijk bevestigd is.

Stand per: January 2018

Inhoud

De inhoud van deze site is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor juistheid en volledigheid van de inhoud kan echter geen verantwoordelijkheid worden over genomen.

Links

De opgevoerde externe links leiden u naar vreemde aanbieders. Voor deze inhoud is alleen de desbetreffende aanbieder verantwoordelijk. Bij bekendwording van rechten schending worden deze links per omgaande verwijderd.

Disclaimer

Volgens art. 14 van de ODR-Verordening nr 524/2013 vervullen we hiermee onze plicht om informatie te verstrekken en geven het platform voor online geschillenbeslechting aan. Dit helpt ondernemers en consumenten om conflicten zonder rechterlijke hulp op te lossen. Dit platform is te bereiken via de volgende link.

Betaalwijze

Creditcard

Als U betaalt met een Creditcard dan wordt het te vorderen bedrag op uw kaart gereserveerd en bij het verzenden wordt dit bedrag geboekt. Voor de betaling hebben wij uw kaartennummer, de vervaldatum, de kaarthouder en uw controle-cijfers nodig.

Het controlegetal is een extra maatregel om de veiligheid van de betaling te garanderen en te controleren of de kaart echt fysiek voorhanden is.

Bij VISA en Mastercard / Eurocard vindt u het 3-cijferige controlenummer op de achterkant van uw Creditcard.

Bij American Express vindt u het 4-cijferige controlegetal aan de voorkant afgebeeld.

Paypal

Heeft u al een PayPal account?

U wordt tijdens het betalingsproces doorgestuurd naar de website van PayPal. Nadat daar de betaling is volbracht, drukt u op de knop die u weer op onze website brengt.

Let op: denk eraan dat bij een betaling via PayPal genoeg saldo op uw account staat, zodat de transactie zonder problemen afgesloten kan worden.

Heeft u nog geen PayPal account?

Om de betaling probleemloos te laten verlopen, raden wij u aan voor het shoppen een gratis PayPal account aan te maken. Ga daarvoor naar de volgende website: www.paypal.nl

Vooruitbetaling

Wanneer u uw rekening vooruit betalen wilt, dan verzoeken wij u het totale bedrag over te maken op de onderstaande rekening. Wij sturen uw waren naar u toe, wanneer het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Bij vooruitbetalingen worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Een overboeking (ook online) kan tot drie werkdagen duren.

Vermeld a.u.b. bij de overboeking uw naam en het bestelnummer. Dat maakt het voor ons eenvoudig de betaling aan u toe te wijzen.

Voor overboekingen vanuit andere landen verzoeken wij u het volgende rekeningnummer te gebruiken:


Ontvanger:

DRESS FOR LESS

IBAN:

DE25 3701 0050 0979 5175 03

Bank:

Postbank Köln

BIC (S.W.I.F.T.):

PBNKDEFF

Sofort

SOFORT Banking (www.sofort.com) is een veilige, met een TÜV-gecertificeerde betalingsmethode van SOFORT GmbH. Voor deze betaalmethode heb je enkel de online banking gegevens nodig van je bank, je PIN en TAN gegevens. De rest wordt door het systeem ingevuld.


SOFORT Banking is niet alleen kostenloos, maar heeft nog als voordeel dat je niet apart naar de website van je bank hoeft te gaan. Bovendien hoef je ook niet lang te wachten op je bestelling, omdat de bestelling meestal direct (met een maximaal van 2 dagen) verstuurd wordt.


Dankzij een uitgebreid veiligheidsconcept behoort SOFORT Banking tot een van de veiligste betaalmethodes op het internet. Meer details vind je hier.


Bij het veiligehdisconcept hoort ook de verzekeringspolis. Dit houdt in dat een transactie tot € 5.000 is verzekerd. Meer details vind je hier.


SOFORT Banking is voor jou als koper niet alleen gratis maar heeft ook een aantal voordelen: je kunt direct bij het afsluiten van een bestelling een overschrijving doen zonder van bank te wisselen en zonder opnieuw je gegevens in te moeten voeren. Je hoeft ook niet lang te wachten op je bestelling; afhankelijk van de kredietwaardigheid van de koper, kan meteen worden begonnen met de uitlevering van de goederen en wel binnen twee werkdagen.


Dankzij een uitgebreid veiligheidsprotokol is SOFORT Banking een van de veiligste vormen van betaling op internet. Details over de veiligheid van directe overschrijving, zie.


Bij het veiligheids-protokol hoort ook een verzekeringspolis* waar de koper tot 5000 € per afzonderlijk geval, dat wil zeggen, per transactie is verzekerd. Details van deze soort verzekering van SOFORT Banking zie.


* Opmerking van de aanbieder: bij de keuze "SOFORT Banking". Tot nu toe is er geen misbruik geconstateerd in het TÜV-gecertificeerd online betalingssysteem. Uit voorzorg willen wij toch erop wijzen dat er veel banken en spaarbanken zijn die ervan uitgaan dat het gebruik van de optie "SOFORT Banking", vanwege het gebruik van uw PIN en TAN, leidt tot een verschuiving van aansprakelijkheid van misbruik door derden. Dit kan ertoe leiden dat uw bank weigert om de schade te betalen met als gevolg dat je zelf voor de schade moet opdraaien. Als voorzorgsmaatregel heeft de eigenaar van de dienst "SOFORT

over dress-for-less

over dress-for-less

Welkom bij dress-for-less - Europa's toonaangevende online designer outlet

Dress-for-less GmbH is opgericht in 1999 met zijn hoofdvestiging in Duitsland en distribueert meer dan 350 modemerken over 56 landen wereldwijd. Met meer dan 1 miljoen vaste klanten is dress-for-less één van Europa’s grootste online outlets. Ben je een koopjesjager die houdt van kwaliteit en designer brands, dan ben je bij dress-for-less aan het juiste adres.

Prijsleider op het gebied van merkenmode!

De merkwaarde van dress-for-less.nl is om kwaliteitsartikelen voordelig en betaalbaar aan te bieden. Daarom zijn wij constant op zoek naar de beste koopjes in de modewereld. Van overproductie van prestigieuze mode labels worden de mooiste items geselecteerd en online voor een discount prijs aangeboden. Alle artikelen op dress-for-less.nl zijn te allen tijde afgeprijsd, ongeacht of er een sale is. Wij bieden goede kwaliteit tegen een lage prijs.

Het grote assortiment varieert dagelijks - wat vandaag in de webshop wordt geplaatst, kan morgen uitverkocht zijn

Alle producten die afgebeeld worden in de shop zijn direct op voorraad leverbaar. De beschikbaarheid van artikelen wordt iedere seconde bijgewerkt en bij geen beschikbaarheid worden de items direct uit de webshop verwijderd. Dress-for-less is een online outlet, dat betekent dat wanneer een product uitverkocht is het niet meer nabesteld kan worden. Oftewel op = op. Wees er daarom snel bij!

Up-to-date over actuele aanbiedingen!

De webshop bevat meer dan ca. 20.000 variërende artikelen en dagelijks vind je nieuwe promoties in onze shop. Wil je geen scherpe aanbiedingen missen, dan loont het om regelmatig een kijkje te nemen in de shop. Bovenop het grote prijsvoordeel kun je profiteren van wekelijkse dress-for-less acties. Denk bijvoorbeeld aan website promoties, de gratis verzending acties en 10% cadeau-geschenken voor abonnees.

Krijg nog meer korting via onze nieuwsbrief!

Wil je geen promoties missen? Meld je aan als abonnee en blijf up-to-date via de dress-for-less nieuwsbrief. Onze nieuwsbrief informeert leden over de nieuwste collecties, promoties en laatste trends. Direct bij aanmelding ontvang je de eerste korting van 10%. De e-mail frequentie kun je als abonnee zelf aanpassen.

Veilig en risicoloos shoppen bij dress-for-less

Betaal veilig en gemakkelijk via de volgende bekende betalingsmethodes: iDeal, Visa, Mastercard, American Express, PayPal, vooruitbetalen of SOFORT Banking. We hechten bijzonder veel belang aan de veiligheid en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. De beveiligingsprotocollen die we gebruiken (SSL) zijn altijd up-to-date.

Jouw koopervaring ligt ons nauw aan het hart

Onze technologiepartner EXASOL AG ondersteunt ons met toewijding om jouw winkelervaring te verbeteren. Door snelle evaluatie van gegevens en informatie wordt ons aanbod aan individuele behoeften aangepast.